zdravím, mám notebook s int. WiFi kartou
pripojenie na net je asi každému jasné, ovládaČ mám Intel PRO Set
trochu som to pozeral ale nieje mi uplne jasné ako nastaviť autoconnect
teda tak, keď to mám pustené napríklad v aute a ideme kolo benzínpumpy aby to a dobu vojdenie do dosahu signálu a vyjdenia stihlo pripojiť, obdoé prípady si vymyslite
ale keď tu na tomto nastavím automaticky sa pripájať pripojí sa (v prípade viacerých) na prvú čo nájde hoci sa odtiaľ nedá ísť na net (proste tam je dáka ochrana, pripojiť sa pripojím ale žiadne užitočné dáta nedostanem) a ďaľšia ktorú uŽ neskúša lebo je pripojený umožňuje pripojenie na net verejnosti
takže otázka znie, ako na to?
WiFi - Notebook - Autoconnect > ako?
-
vladino001
Light Professional
Re: WiFi - Notebook - Autoconnect > ako?
čital som 3x ale moc som nepochopil čo chceš podla mna taky soft ešte nieje aby vedel čo chceš. (ty chceš soft ktory sa pripoji na sieť ale na taku na ktorej ide net alebo obsahuje neake nicedata?)
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
chmirko: Skus program DriveScape
Inak Service Pack 3 alebo 2 riesil nieco taketo pre wifi, aby bolo mozne nastavit kartu pre automaticke pripajanie k dostupnym sietiam, ktore by sa mohlo zist v pripade hotspotov. Neviem ale kde a ako sa to nastavuje, musis to skusit pohladat v nastaveni karty alebo pogoogli na nete.
Edit: Tak som hodil do Googlu kuzelne slova a hned na zaciatku vyhladavania: http://compnetworking.about.com/od/wire ... onnect.htm
vladino001: Hlada program, ktory bude automaticky vyhladavat wifi siete, teda napriklad hotspot na benzinke, v kaviarni a podobne. A potom sa pokusi pripojit.
Problem ale moze byt, ak sa aj pripoji do siete, ale internet nepojde, ci uz preto, lebo tam nebude DHCP server alebo budne nutne spoplatnenie a zadanie hesla ako to byva napriklad na letiskach.
Edit: Tak som hodil do Googlu kuzelne slova a hned na zaciatku vyhladavania: http://compnetworking.about.com/od/wire ... onnect.htm
vladino001: Hlada program, ktory bude automaticky vyhladavat wifi siete, teda napriklad hotspot na benzinke, v kaviarni a podobne. A potom sa pokusi pripojit.
Problem ale moze byt, ak sa aj pripoji do siete, ale internet nepojde, ci uz preto, lebo tam nebude DHCP server alebo budne nutne spoplatnenie a zadanie hesla ako to byva napriklad na letiskach.