Takže rozmýšlal som aj nad stránkou aj nad programom.
1. Web stránka
Kebyže spravím nejakú web stránku, čo by som naňom mal mať, aby bola dostačujúca?
Predpokladám, že by mala byť celkom validná, pár funkcií nech má, ...?? No presne neviem. Ale nemusí byť príbliž naštevovaná? A musí byť aj užitočná? Čiže také dačo, čo moc ľudí nevyužije.
2. Som rozmýšlal nad nejakým programom, lenže nemám žiaden nápad, jaký program to má byť, čiže o čom má byť. Neviem, čo by stačilo a čo nie. Napr. vlastný prehliadávač by stačil s jednoduchými funkciami? No ja viem, že to závisí od toho, že čo chcem za známku, ale nech sa pokúsim o tú jednotku.
3. Som rozmýšlal aj nad 2D hrou, lenže viem o tom dosť málo, čiže skoro nič. Programoval som zatial len v jednoduché konzolové aplikácie a tiež OOP, ale len jednoduché okná s buttony, comboboxmy a pod. vecmi. Čiže som žiadne 2D programovanie nerobil, síce som skúšal už vykresliť kocku pomocou OpenGL knižnice, aj sa potom točila a také haluze. No viem, že ak chcem spraviť nejakú 2D hru tak to sa budem mať čo učiť.
A mal som namysli nejakú skákačku ako super mário, možno aj o niečo jednoduchšie, len nech sa dá skákať a sú tam nejaké prekážky + nepriateľov, keď sa mi bude dariť.
Nuž odvás nechcem poradiť, že ako začať, lebo nato som našiel dosť stránok. Len si nechať poradiť, či sa oplatí do toh púštať? Či to budem stíhať časovo, pravdaže aj rady prijmem.