Train Simulator

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
- eXo -
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Train Simulator

Príspevok od používateľa - eXo - »

Cuako nevedel by mi niekto poradit nejaky dobry simulator vlakov ? Ale nieco co by somr ozbehol a na starsom PC 1,5GB RAM Pentium 2,8Ghz aby mi to nesekalo snazil osm sa najst nieco sam ale podarilo sa mi len Trainz a tam islo o to aby si riadil viacej vlakov naraz a to rusnovodicmi a ty si tam nic skoro nerobil. Ide mi o to aby som tam hlavne ja riadil ten vlak. Za dobry typ K+ ista.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Na tom PC rozbehas urcite Microsoft Train Simulator, je z roku 2001, teda priblizne o nieco starsi ako tvoj PC. Ide o celkom prepracovany simulator na ktorom robis rusnovodica, mozes sa pozriet cez okna atd... Ja som par hodin za tym presedel, taka oddychovka. Celkom dobre to je spravene, nenarocne na PC.

Taky zo starsich bol este Trainz Railroad Simulator 2004, ten by si mozno este mohol rozbehat, ale to som uz nehral. Pred rokom ci dvomi vysiel Rain Simulator, ale neviem zhodnotit, ani to som nehral. Skus pozriet este LocoMania, ale neviem ci to skor nebolo o budovani zeleznice, nieco na sposob Railroad Tycoon.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

nj Train Simulator je skvela hra, ale strašne fádna a po dlhšom čase ťa to prestane baviť, radšej by som skúsil nejaký TrainZ
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

No ten od Mrkvosoftu som hral uz davnejsie [3-4 roky] a bavilo ma to ale chcel by som skusit daco ine. Trainz nechcem hrat prave preto ze tam sa viac venujes spravovaniu celej trate aby vlaky nemeskali a tak ako samotnemu riadeniu - mam teraz v PC 2009 Builders Edition celkom mi to aj slape aj ked niektore mapy mi sekali. No skusim nieco od tych hojkovych typov dik za rady.
Napísať odpoveď