Windows XP na novom Noteooku MSI GX623X

Informácie o software, ankety...
dadak7
Zablokovaný
Zablokovaný

Windows XP na novom Noteooku MSI GX623X

Príspevok od používateľa dadak7 »

dobry...takze dneska som si bol konecne po ten novy notebook,,,tak si tam chcem rovno aj nainstalovat Windows XP lebo Vista sa mi vobec nevidi,,,,ako vista tam ani vobec nebola,,,lebo notas davaju bez OS....no takze ked to chcem nainstalovat strcim CD do cd romky nastavim v Biose 1st boot device na to ROM,,ale ked to uz chcem spustit tak mi napise ze Reboot and select proper boot device... poradte mi pls co mam robit,,,k NB som dostal aj par cdcok s ovladacmi a tak....inak Windows som uz raz preinstaloval ale to bolo na velkom stolovom pocitaci....diky moc za rady
Pikolik
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Pikolik »

pls poradte mu, bo aj mne by sa to zislo :)
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

Ako mas na zaciatku logo MSI tak stlac myslim F11 a dostanes sa do boot menu, tam zvol mechaniku v ktorej samozrejme uz musis mat CD. Mala by sa spustit instalacia, ak sa nespusti tak sa uisti ci je to CD WinXP bootovacie. Lebo nevidim dovod preco by nemalo ist nainstalovat WinXP...

Skor by som si zistil ci mas drivre na XP, alebo si daj rovno Win7
dadak7
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa dadak7 »

diky...no uz som to vyriesil,...zohnal som ine CDcko windowsu a uz to ide,,,.iba ze mi tam nejde nic ani Battlefield 1942...som skusal nic..iba ten taky zvuk chyby ale ani ziadne okno....no nic teraz mam iny problem,,,stiahol som si Windows XP ultra alebo take daco a je to ISO..ale neviem ako to mam napalit...vobec sa to neda...niekde som cital ze ked ho rozbalim,..(ja som napaloval ten rozbaleny) ze mozem stratit Bootovaciu vlastnost ci take nieco...
3PO
Medium Professional
Medium Professional

vypalenie

Príspevok od používateľa 3PO »

ak pouzivas nero tak je tam priamo moznost vypalit obraz disku.kliknes do okienka pretiahnes subor .iso (bez toho aby si ho rozbaloval alebo nieco take) a das vypalit. ak pouzivas nieco ine skus pohladat podobnu moznost.
Napísať odpoveď