windows vista recovery disk

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
lucas03
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

windows vista recovery disk

Príspevok od používateľa lucas03 »

Ahoj,
mam trochu lamacku otazku ale co uz. Mam notebook s predinstalovanov vistou, chcel by som ju vsak nejako zalohovat, vytvorit zalohove disky alebo nieco take. Neviem ako to funguje, ci na to je panel vo viste alebo si mam stiahnut originlanu vistu a potom len napisat serial.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

no zalohu si mozes lahko spravit staci ked si kupis DVD a vo windowse najdes zaloha systemu inak dovtedy kym som ju nepravil mne na viste stale vyskakovali okna ze zaloha systemu vlozte ciste DVD a take blbosti.. no ale da sa to naj aj v start programi a tam to urcite nikde je teraz neviem kde presne.. a tam uz len das ze vytvorit zalohu vlozis DVD do mechniky a tam to podklikavas a ono ti to napali na to DVD zalohu nieje to nic zlozite len staci mat doma ciste DVD a ono ti to vytvori boot CD takze pri preinstalacii len das do mechaniky a nainstalujes a pouzijes licencne cislo ktore mas dolu na notebooku...
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

co mas za notebook? vacsina ma predinstalovanu utilitu na vytvorenie recovery dvd. skus stlacit start a napis tam recovery, mozno ti tu utilitku najde.
lucas03
Darca
Darca

Príspevok od používateľa lucas03 »

mam lenovo, tak idem to poskusat.
Napísať odpoveď