pato83 napísal:Logo je pekne, praca profika. A co si o tom myslia bezni amici, je TU.
Ale no, nepreháňajme chlapci, zase až tak sa mi nepodarilo - nie som spokojný, nemal som veľa času, ešte som chcel upraviť čo brm radil - spraviť prechod "do prázdna" aj naľavo - bolo by to podstatne krajšie (viď sekciu Grafika, video & zvuk) ale nezmestilo sa mi to nejak do programu, škoda. Nabudúce sa viac posnažím, sľubujem.
Innocence napísal:Ale no, nepreháňajme chlapci, zase až tak sa mi nepodarilo - nie som spokojný, nemal som veľa času, ešte som chcel upraviť čo brm radil - spraviť prechod "do prázdna" aj naľavo - bolo by to podstatne krajšie (viď sekciu Grafika, video & zvuk) ale nezmestilo sa mi to nejak do programu, škoda. Nabudúce sa viac posnažím, sľubujem.
pato83: niektory ludia nato maju cit (vid Innocence, uplink)
logo velmi pekne ta prava strana je perfektna lava taktiez, myslim ze ziadne prechody by netrebalo.
Good work
Filipito napísal:pato83: niektory ludia nato maju cit (vid Innocence, uplink)
logo velmi pekne ta prava strana je perfektna lava taktiez, myslim ze ziadne prechody by netrebalo.
Good work
Ved prave na to narazam, ja medzi nich nepatrim. Si precitaj aj ten moj prvy koment.
Trošku mŕtvolne na mňa pôsobí tá ruka, nemôžem si pomôcť. Ako z chladiaceho boxu na patológii v horore, ale zase je pravda, že na deň ľavákov sa ťažko niečo vymýšľa a chcelo to, predpokladám, ladiť domodra.