Teplota

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Teplota

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

Pocuvajte, vedel by mi niekto poradit??
Vzadu kde mam ventilator, v PC :D myslim ze je hrozne teply, nechladi sa vobec za cca 30 min sa zase rozohreje, kamarat myslel ze je v grafickej karte, mojapovodna bol Nvidia geForce 7800, jedna sa pokazila ci kera maria, ale nejak mi to fungovalo na jednej a teraz sa mi asi pred takym tyzdnom pokazila aj ta druha, a tak kamarat mi dal GeForce 7300 par dni dobre a teraz to uz hapruje tymi tepoltam, myslite ze to bude v grafickej karte, mal by som si zaobstarat obe nove?
Prikladam obrazok teploty.....PC
Ake su asi priblizne v norme teploty??
Poradite mi kupou ak by som potreboval nove??
nievelmo drahe :D :D
Prílohy
bez_názvu.JPG
danpark
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

na procesore by som si vymenil chladič .. ak na 3K otáčkach máš takú teplotu tak to tam musíš mať nejaký motorček z autíčka asi alebo to musíš mať také zaprášené jak vagína múmie ... no a neviem teda či je to pravda tamto, ale ak ten ventilátor vzadu má len 10 otáčok tak ten rovno vymeň tiež za hocijaký čo ti tam napasuje, vzadu nemusí byť nejaké delo alebo čo len aby to dobre prepúšťalo vzduch vonku ... no a grafickú máš určite pasívnu tipujem, tam sa nečuduj ak je tomu tak.. tam ak ťa to trápi tak si zadel nejaký vetrák tiež, to máš tiež skoro jedno aký, hocičo ti to schladí aspoň o 10-20 stupňov dole si myslím ... len si tam nedávaj nejaký 40mm z chipsetu z dosky, to ti zas nepomôže teda
Napísať odpoveď