Homosexualita
-
DeGothique
Amateur
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
daj vediet jak si dopadolDeGothique napísal:Ďakujem za rady. Teraz sa to budem musieť snažiť aplikovať do života
Zavolaj si ho a povec mu. "Pozri kámo takto ti to vysvetlím, ty máš rád vtáky ja kundy takže nieje očom."DeGothique napísal:Tak dokázať, dokážem...Ale otázka je akou formou?
Je to môj gayský debut, tak neviem, čo by som mal a nemal povedať, aby to zostalo v rámcoch slušnosti
-
Minoslav
Medium Expert
Nechcem sa nikoho dotknut, ale nic neni horsie, ako ked ta otravuje bu*ik ( homoxesual , aby som bol slusny
) Ako ked to je nejaky znamy, s ktorym sa casto stretavas, musis mu to razne naznacit, ze ty si na zeny a ze nema zmysel aby ta pokusal...
Maval som dobreho kamosa, raz na splave co sme boli z roboty sa mi priznal ze je homosexual. A to som s nim mal akoze spat sam v stane. Myslel som ze ani oka nezazmurim. Ale vysvetlil som mu ze u mna nema sancu ( totiz som sa mu pacil.. o to viac ma to znepokojvalo ) a povedal ze ak sa o nieco bude pokusat ked budem spat, rano mu rozkopem sandal potopim veci aj lodku.
//autoeditácia príspevku ( 15 Aug 2009, 1:28 )
to godlub :
:D, alebo naschval nech si vyleje pivo do boty a povie : " Lepsie pivo v bote ako ho*no na kok*te" 
Maval som dobreho kamosa, raz na splave co sme boli z roboty sa mi priznal ze je homosexual. A to som s nim mal akoze spat sam v stane. Myslel som ze ani oka nezazmurim. Ale vysvetlil som mu ze u mna nema sancu ( totiz som sa mu pacil.. o to viac ma to znepokojvalo ) a povedal ze ak sa o nieco bude pokusat ked budem spat, rano mu rozkopem sandal potopim veci aj lodku.
//autoeditácia príspevku ( 15 Aug 2009, 1:28 )
to godlub :
do tvojej situacie som sa nastastie este nedostal... ale neviem si predstavit ako by som to riesil.. u mna sa to kludne neda..nechcem nikoho odsudovat ved oni zato nemozu aky su.. ale mne sa to nenormalne hnusi ked vidim nejakeho buzika co ma na sebe vsetko obtiajnute , ten ich stale vyskieravy ksicht a take vyzlicky... (aspon to je ten typ co s nim mas problem ty ako si pisal) tak ja sa neviem s nim rozpravat kludne to sa proste neda to je chore...
uz len keby sa na mna uskeril ja by som nemohol mna by ..eblo ..
neviem ako chces byriesit tuto situaciu ale ja by som si to zariadil tak aby sa k mojmu domu uz nikdy nepriblizi a este ked mas deti... ved takeho cloveka by som k nim ani nepustil... nekomentujte moj prispevok..tot moj nazor ..nechcel som nikoho urazit ale je to tak.. len si to mi normalny nechceme priznat a na verejnosti sa hrame ze .. ved oni su normalny ja proti nim nic nemam atd. a ze su to normalny ludia ako mi..no niesu .. je to absolutne proti prirode... je to choreee ...boha a oni sa este aj beru a adoptuju si deti...
kam ten svet speje..
Proti prírode to určite nie je, ale ani to nie je normálne z toho pohľadu, že je to čisto menšinová záležitosť, čo však neznamená, že je to nezdravé, proti prírode, choré a mali by by diskriminovaní.
Ale som proti tomu, aby im povolili adopciu, inak nech si robia, čo len chcú.
A to ako sa obliekajú..niektorí sú v pohode ( podľa mňa väčšina ) to len tí homoši v telke sa tak producírujú a majú ten taký pupušský hlások..v každom prípade, je to ich vec, či prejav, či obliekanie.
Ale som proti tomu, aby im povolili adopciu, inak nech si robia, čo len chcú.
A to ako sa obliekajú..niektorí sú v pohode ( podľa mňa väčšina ) to len tí homoši v telke sa tak producírujú a majú ten taký pupušský hlások..v každom prípade, je to ich vec, či prejav, či obliekanie.
-
DeGothique
Amateur
t33nboY2 ako to viem? 
Myslím, že ak mi niekto dookola opakuje, aký som pekný, ako krásne spievam, hrám na flaute, dokonca mi raz povedal, že ho mrzí, že nie som gay (aj keď to povedal akoby v rámci srandy), tak si to domyslím
A ináč, nemám nič proti gayom, zatiaľ mi žiadny nič neurobil a dúfam, že sa to nezmení
Ale dosť mi vadia tí viac prihriati, na ktorých to vidno viac než je zdravé. Lenže, to sú väčšinou ľudia, ktorí sa nevedia prezentovať ničím iným, len svojou "umeleckou dušou", prípadne novými topánočkami 
Myslím, že ak mi niekto dookola opakuje, aký som pekný, ako krásne spievam, hrám na flaute, dokonca mi raz povedal, že ho mrzí, že nie som gay (aj keď to povedal akoby v rámci srandy), tak si to domyslím
A ináč, nemám nič proti gayom, zatiaľ mi žiadny nič neurobil a dúfam, že sa to nezmení
Patress - k tomu ako je to proti prirode - na nete s veselymi videami ci obrazkami so zvieratami, je mozne najst kopec homosexualnych psov, aj inych zvierat. Odkazy na homosexualitu siahaju dalej, nez nasa pamat, akurat v poslednom obdobi sa o tom viac hovori a preto maju niektori pocit, ze to je nejaka civilizacna porucha poslednej doby. Rovnako tak aj u zvierat.
A k tomu co komu vadi - mne vadi napriklad skriekajuce dieta (bez priciny samozrejme), az to bubienky trha. Tiez, ked sa pubertalne decka s krivonasadenymi ciapkami s rovnym siltom, a hubou plnou sprostych slov hraju na tazkych gangstrov. Vadi mi, ked niekto smrdi 3 tyzdnovym potom, vadi mi, ked niekomu na zuboch vidim ranajky spred dvoch dni, vadi mi dievcensky smiech nasilu (podobny zvukom z dvora - kacice, sliepky a ine zvieratka), vadi mi vandalizmus, vykrikujuci ozrani na uliciach, bezdomovci na stanici, rovnako ako vlezli zobraci, ci cigani neodbytne ponukajuci ukradnute hodinky/telefony. Tiez mi vadi, ked sa chlap sprava ako zena, nedajboze ked ma sklony sa tak este obliekat, ked pri rozpravani kruti hlavou ako globusom a syci pri tom ako had v terariu.
Budeme sa v takomto pripade bavit ze mi vadia deti/dievcata/cigani/homosexuali, alebo sa budeme bavit o tom, ze mi vadia ich konkretne vlastnosti? Nekategorizujem, nehadzem vsetkych do jedneho vreca. Denne sa stretavame s mnozstvom homosexualov a ani o tom nevieme - a kym o tom nevieme, neprekaza nam to. Naco sa potom vyjadrovat takto vseobecne, ze homosexualita fuj? Nesuhlasis s tym? Ja nesuhlasim napriklad so slovenskou Hip-Hop scenou, ale nerobim okolo toho scenky, ani im neupieram pravo na existenciu.
Prave kvoli ludskej intolerantnosti, skatulkovaniu ale aj chamtivosti a pocitu jedineho spravneho nazoru, su na svete vojny. Tak si tie svoje pocity o tom, co je proti prirode nechaj pre seba. Dakujem.
A k tomu co komu vadi - mne vadi napriklad skriekajuce dieta (bez priciny samozrejme), az to bubienky trha. Tiez, ked sa pubertalne decka s krivonasadenymi ciapkami s rovnym siltom, a hubou plnou sprostych slov hraju na tazkych gangstrov. Vadi mi, ked niekto smrdi 3 tyzdnovym potom, vadi mi, ked niekomu na zuboch vidim ranajky spred dvoch dni, vadi mi dievcensky smiech nasilu (podobny zvukom z dvora - kacice, sliepky a ine zvieratka), vadi mi vandalizmus, vykrikujuci ozrani na uliciach, bezdomovci na stanici, rovnako ako vlezli zobraci, ci cigani neodbytne ponukajuci ukradnute hodinky/telefony. Tiez mi vadi, ked sa chlap sprava ako zena, nedajboze ked ma sklony sa tak este obliekat, ked pri rozpravani kruti hlavou ako globusom a syci pri tom ako had v terariu.
Budeme sa v takomto pripade bavit ze mi vadia deti/dievcata/cigani/homosexuali, alebo sa budeme bavit o tom, ze mi vadia ich konkretne vlastnosti? Nekategorizujem, nehadzem vsetkych do jedneho vreca. Denne sa stretavame s mnozstvom homosexualov a ani o tom nevieme - a kym o tom nevieme, neprekaza nam to. Naco sa potom vyjadrovat takto vseobecne, ze homosexualita fuj? Nesuhlasis s tym? Ja nesuhlasim napriklad so slovenskou Hip-Hop scenou, ale nerobim okolo toho scenky, ani im neupieram pravo na existenciu.
Prave kvoli ludskej intolerantnosti, skatulkovaniu ale aj chamtivosti a pocitu jedineho spravneho nazoru, su na svete vojny. Tak si tie svoje pocity o tom, co je proti prirode nechaj pre seba. Dakujem.
-
Minoslav
Medium Expert
koci, pekny a pravdivy prispevok, ... popravde, nevadia nam veci ktore nevidime a nestretavame sa s nimi.
Ale my tu piseme o veciach s ktorymi sa stretavame. Piseme o veciach, ktore sa nas dotykaju.
Ked chodievam busom cez patronku v Ba, stoji tam chalan a predava nota-bene. Neriesim ho, ale pomyslim si ze je mlady preco nejde robit? Ale je to jeho vec.... nestaram sa do toho.
Ale ked sa ta intenzivne snazi ulovit homoxesual... tak to sa ma uz dotyka. Keby sa od..bali na inu planetu a tam by stali na hlavach a usami sa odrazali, vobec by ma to netankovalo. Ale ked nejaky zdievceny zmrd na mna zmurka v buse a ma na tvari slyzky usmev, to sa ma uz dotyka. Je mi to proste neprijemne. Nedajboze by to bol este niekto s kym sa stretavam pravidelnejsie ( kolega, spoluziak ..)
Okrem toho, z biblickeho hladiska je to urcite proti prirode.
To iba teraz to torelujeme a davame im pravo na adopciu. Lebo teraz sme ohladuplny ku vsetkemu. Deti v afrike dostavaju jedlo a bohvie co a ludia na ulici v europe umieraju od zimy. Ja to bohuzial nevyriesim. Je pravda ze nemozes hadzat vsetkych do jedneho vreca, ale niekto do toho vreca proste patri !
Ale my tu piseme o veciach s ktorymi sa stretavame. Piseme o veciach, ktore sa nas dotykaju.
Ked chodievam busom cez patronku v Ba, stoji tam chalan a predava nota-bene. Neriesim ho, ale pomyslim si ze je mlady preco nejde robit? Ale je to jeho vec.... nestaram sa do toho.
Ale ked sa ta intenzivne snazi ulovit homoxesual... tak to sa ma uz dotyka. Keby sa od..bali na inu planetu a tam by stali na hlavach a usami sa odrazali, vobec by ma to netankovalo. Ale ked nejaky zdievceny zmrd na mna zmurka v buse a ma na tvari slyzky usmev, to sa ma uz dotyka. Je mi to proste neprijemne. Nedajboze by to bol este niekto s kym sa stretavam pravidelnejsie ( kolega, spoluziak ..)
To iba teraz to torelujeme a davame im pravo na adopciu. Lebo teraz sme ohladuplny ku vsetkemu. Deti v afrike dostavaju jedlo a bohvie co a ludia na ulici v europe umieraju od zimy. Ja to bohuzial nevyriesim. Je pravda ze nemozes hadzat vsetkych do jedneho vreca, ale niekto do toho vreca proste patri !
jasne ale ak by nejak smradlavy slizun pokukoval po slusnom dievcati v buse to ta netrapi, tak isto opominas obtazovanie zien muzmi, ved to nie je proti biblii...a nedotyka sa ta to priamo...a prosimta ruku na srdce kolko kra tna teba zmurkol chlap? ja zijem v BA 20 rokov a zatial ani razMinoslav napísal:koci, pekny a pravdivy prispevok, ... popravde, nevadia nam veci ktore nevidime a nestretavame sa s nimi.
neda mi inak to napisat, ale biblicke hladisko si strc ty dobre vies kam, ano presne tam! a ked das spojenie biblicke hladisko a proti prirode do jednej vety prebudzas mi usmev na tvari
stovky rokov pred nejakou bibliou nikto homosexualitu neriesil, ludia sa posudzovali podla cinov, hovorim o starom grecku a rime a to sa im nemoze upriet to, ze su koliskami nasej civilizacie, konflikt homosexuality so spolocnostou je az zalezitostou poslednych 1500 rokov ked sa k moci dostali kadejake "moderne" cirkvi od islamu az po krestanstvo
reakcia bola na patressov prispevok, ktory nim dal najavo, ze nieco take proste nema existovat. Ked uz si pri biblii - tu stvorila priroda? Skor bibliu oznacim ako ze je proti prirode, lebo je stvorena vierou a pre vieru, nema racionalny zaklad.
Ako som uz pisal.. vadi ti vlastnost jedinca. Rovnako ti vadi kopec vlastnosti u inych, ale neskatulkujes. Ja netvrdim, ze ked niekto na teba zmurka, struha grimasy s laktami v pravom uhle a vzduchom posiela pusinky, ze je to normalne - ale rozhodne to nie je problem vsetkych. Ked ta nieco serie, mas dve moznosti - ignorovat to, alebo to riesit priamo. Nadavanim na to kde kade nic nevyriesis.
A ColdRain dobre napisal. V takom pripade by boli muzi celkovo proti prirode, lebo to iste su schopni robit zenam. Ci myslis, ze im je to prijemne? Niektorym aj.. ale rovnako tak najdes aj niektorych podobne "postihnutych" muzov, ktorym robi dobre to, co tebe nie.
Ako som uz pisal.. vadi ti vlastnost jedinca. Rovnako ti vadi kopec vlastnosti u inych, ale neskatulkujes. Ja netvrdim, ze ked niekto na teba zmurka, struha grimasy s laktami v pravom uhle a vzduchom posiela pusinky, ze je to normalne - ale rozhodne to nie je problem vsetkych. Ked ta nieco serie, mas dve moznosti - ignorovat to, alebo to riesit priamo. Nadavanim na to kde kade nic nevyriesis.
A ColdRain dobre napisal. V takom pripade by boli muzi celkovo proti prirode, lebo to iste su schopni robit zenam. Ci myslis, ze im je to prijemne? Niektorym aj.. ale rovnako tak najdes aj niektorych podobne "postihnutych" muzov, ktorym robi dobre to, co tebe nie.
-
DeGothique
Amateur
Ja by som len poopravil informáciu, že je to proti prírode. Ono to nie je proti prírode, ale proti viere, proti vnútornému presvedčeniu každého jednotlivca. Navyše Biblia ako slovo Boha a Ježiša hlása lásku ku každému jednotlivcovi, preto musíme (aj) homosexuála brať ako človeka. Ako som už spomenul, prekážalo by mi aj "balenie" od baby, s ktorou sme si vôbec nesadli a bol by medzi nami priepastný vekový rozdiel
-
DeGothique
Amateur
A aké vedecké účely prosím ťa ? Teológiu ?DeGothique napísal:Pre niekoho prvá. Navyše, slúži aj na vedecké účely, takže to s ňou nebude až také zlé
-
DeGothique
Amateur
uplne s tebou suhlasim bibliu sem netahajme...je to za prve ludsky vymysel . tak ako boh.. je to kniha napisana tak aby si z nej kazdy vedel vyvodit svoje.... absolutne s tymito vecmi nesuhlasim a vasu svatu cirkev zduse nenavidim (podotykam ..cirkev nie boha..ale ani jeho neberem ako nieco realne.) cirkev je zkorumpovana..penazichtiva... pokrytecka..a zastrasovacia "organizacia".. citujem "satan je to najlepsie co cirkev mohlo kedy sretnut, jedine ten ich celu ju celu tu dobu udrzoval pri chode" ..tym autor poukazuje nato ze jedine co cirkev robi je zastrasovanie ludi peklom a zatratenim ..satanom... a je to len lakanie oveciek. to oni maju na svedomi viac vrazd ako vsetky teroristicke organizacie. a prikazanie: "nezabijes"... ale v mene boha sa to asi toleruje... napriklad upalovanie carodejnic cirkvou ..aby sa nabalila.... dalej vojny atd... boh je v mojom vnimani inym slovom dobro..ale nic konkretne k comu by som sa mal modlit..je to len dobro v kazdom cloveku na svete...neni to nic co vnima a nic konkretne.... a satan je v mnohych vnimaniach brany ako ateizmus a taka "sloboda" ziadne nutenie ludi aby som sa k niekomu modlil a uctieval ho..inak nepojdeme do neba..a myslim ze keby boh chcel ludom dobre co tych vela pripadou ked sa rodicia snazia splodid dietatko ale marne..nakoniec sa to predsa len podari a dietatko bud potrati alebo sa udusi v maminke pupocnou snuroouu alebo inym sposobom umrie este pred tym ako sa dostane na tento svet, otvori ocka a prvy krat sa nadychne..alebo umrie tesne po porode.je to hroznee ale je to tak cize ten clovek akoze podla boha nema pravo na zivot ! no asi je to tak ked to pripusti ved cirkev ma na taketo a podobne veci same vyhovorky.. tak isto nikdy nikto nepovedal ze musim chodit do kostola !!iba clovek!! ziadny "boh" takze cirkev tvrdi ze musime chodit do kostola..tam sa stretneme s bohom..a kazdu nedelu..ved to je chore este mat "orvaracie hodiny" nutia nas tam chodit..aby sme boli s bohom a zaroven si protirecia ked tvrdia ze boh je vsade ja sa mozem modlid doma na WC a malo by to mat ten issty ucel. tak isto svadba v kostole pred bohom nieje svadba..VED VRAVITE ZE BOH JE VSADE tak si svoju milu mozem vziat v obyvacke!! ale vy si vzdy najdete nejaku vyhovorku preco je to tak..dalej spoved je podla mna uchylnost..ja nebudem cudziemu cloveku ktoreho nepoznam hovorit co som urobil je to uchylne a je mi jedno kto to je..zapamatajte si Je to clovek!!! tak ako vy je to len clovek..a je posveteny?? ano a kto ho posvatil ??zase len clovek!! a tak dalej a tak dalej o tom by som dokazal pisat aj celu noc....ale to bol dost velky OT tak k teme.. o buze**** ale slusnejsie(homosexualoch ) som uz napisal svoj nazor.. urcite to proti prirode je! nakolko my tu sme nato aby sme zachovali samich seba...ludstvo..aby sme nadalej prezivali...aby sme plodili deti.. o tom je priroda o harmonii vsetko zo vsetkym suvisi... ale myslim si ze ked chlap pretiahne chlapa zak za prve je to nechutne, nezdrave, a urcite z toho dietatko nebude ...jedine ze by mal v hrubom creve maternicu! a teda je mi jedno ze homosexualita siaha do dob velmi davnych..ale nic nieje dokonale urcite ani mi a teda sa raz za cas narodi niekto s chybnymi genmi alebo prevahou estrogenu v tele. ale taky ludia by nemali existovat. zaprve su zbytocny berem to ako postoj k prirode.. je to chore a nechutne ..a vo vela pripadoch su aj nebezpecny... je to taka ista vada ako pedofilia, nekro a zoofilia.a podobne.. moj nazor ak nemam pravdu povedzte..hughito napísal:A aké vedecké účely prosím ťa ? Teológiu ?
za prve suhlasim s tebou slovenska hip-hopova scena nie je pre moje usi ani oci ..Ja nesuhlasim napriklad so slovenskou Hip-Hop scenou, ale nerobim okolo toho scenky, ani im neupieram pravo na existenciu.
za druhe mne sa jedna o ludi (homosexualov) a konkretne ich vlastnosti (sklovy "sexualne" zit s tym istym pohlavim) a tato ich vlastnost je proti prirode to nevyvratis. a skatulkovanie v tomto pripade byt moze a to preto ze tuto vlastnost/sklon maju vsetci. takze preto ich "hadzem do jedneho vreca" pretoze v tomto su rovnaky. a je to chore
a nechat si nator pre seba? toto je ak sa nemylim diskusne forum tu sa mozem podelit s ostatnymi uzivatelmi o moje prihody, pocity, napady, nazory, navrhy, atd... takze tak a myslim ze v nasej krajine mam pravo povedat si svoj nazor..ty s tym mozes jedine suhlasit alebo nesuhlasit
That s ALL