Poker
-
brendnpeto
Medium Expert
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja som tam ku koncu skolskeho roka par krat bolden333 napísal:IMI chodis hravat aj do benluxu?
najradsej hram holdem no limit, ale aj badugi si rad zahram. Online hram PDC Poker. Vyskusal som uz viac, ale to sa mi najviac pacilo.
-
Soviet
Darca
Poker je moja oblubena hra 
Vacsinou na firemnych team buildingoch zvykneme hravat vo velkom..
Zatial moj naj uspech bol, ked som to z 8mich hracov dotiahol do vitazneho konca
a 40eur bolo mojich z banku...
Aj tak bolo v tej hre najhaluznejsie posledne kolo..
Na ruke som mal 2+8
Na flop prisli karty: 8+2+8--> cize full house jasny
Kolega vsak si vsak veril a hodil all in..Ja reku nemam co stratit som to potvrdil..
Nakoniec ked padli vsetky karty na stol sme mali obaja full house..Avsak on mal nizsi, kedze prisla na stol este jedna 2+4ka..On mal na ruke 2ku a 4ku..
Dufam, ze takychto zazitkov bude este plno..Niet nad poriadnu particku Hold em'u
Vacsinou na firemnych team buildingoch zvykneme hravat vo velkom..
Zatial moj naj uspech bol, ked som to z 8mich hracov dotiahol do vitazneho konca
Aj tak bolo v tej hre najhaluznejsie posledne kolo..
Na ruke som mal 2+8
Na flop prisli karty: 8+2+8--> cize full house jasny
Kolega vsak si vsak veril a hodil all in..Ja reku nemam co stratit som to potvrdil..
Nakoniec ked padli vsetky karty na stol sme mali obaja full house..Avsak on mal nizsi, kedze prisla na stol este jedna 2+4ka..On mal na ruke 2ku a 4ku..
Dufam, ze takychto zazitkov bude este plno..Niet nad poriadnu particku Hold em'u
-
profik
Light Professional
naposledy som prehral na nieco podobne Very Happy mal som na ruke AK, krasne som si raisol pred flopom na zadnej pozicii 3 nasobok big blindu dorovnal ma len hrac na blinde. Flop:AKK, on check, ja raise, on re-raise ja all-in on call:D cakal som ze vyhodi AQ, alebo eso s inym kickerom, mozno QQ, ale ked vyhodil AA Very HappyVery HappySoviet napísal:...
No napriklad mam posledne 2 zetony a dam ich ako big blind a uz nemam nic no ostatny maju dobre karty teda aspon si to myslia a zvysuju apriklad o 3 ale ja uz nemozem ani dorovnat a povedzme ked uz budeme ukazovat karty tak ja vyhram (hrali sme 4 kazdy tam ja 5 zetonov okrem mojich 2 cize je ich tam 17) chcem vediet ci keby som mal najvyssiu kombinaciu ci vyhram vsetkych 17 alebo 8 (2 moje a od ostatnych tiez po 2) dakujem za odpoved
-
MP4-27
Guru wannabe
zaujimalo by ma aka je pravdepodobnost ze sa nieco take mohlo zopakovat znovu
http://www.youtube.com/watch?v=WGsOQ8tZ ... re=related krupier asi vie namiesavat to snad neni mozne