toto by som asi aj zahodil, kedze na flope sa otocilo A... ale vtom prvom pripade by som to urcite nezahodil
Poker
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
zdravim nehrava niekto tu ?? http://www.hollywoodpoker.com
moc tomu nechapem chcel by som vediet ci sa tam daju nejake skutocne prachy vyhrat
moc tomu nechapem chcel by som vediet ci sa tam daju nejake skutocne prachy vyhrat
nazdar lidi. chcel by som sa vas nieco opytat a to, ze hram poker v paradisepoker(sportingbet) a nechapem to, ze vzdy na zaciatku handu musim vsadit blind.
pokrove pravidlo hovori, ze dvaja vsadia blindy, rozdaju sa karty a potom sa hra dalej.
v paradise musim vzdy dat blind az potom sa rozdaju karty a ak nedam tak nehram....v pokerstars je to tak, ze mozem vsadit blind alebo nehrat a pockat kym nebudem musiet davat blind...
dakujem za vysvetlenie
pokrove pravidlo hovori, ze dvaja vsadia blindy, rozdaju sa karty a potom sa hra dalej.
v paradise musim vzdy dat blind az potom sa rozdaju karty a ak nedam tak nehram....v pokerstars je to tak, ze mozem vsadit blind alebo nehrat a pockat kym nebudem musiet davat blind...
dakujem za vysvetlenie
Dobry den,
mam jednu otazku.Vcera som sa zaregistroval v herni expekt.com. Vyplnil som udaje potrebne pre vklad (suma, ktoru chcem poslat; cislo bankovej karty u trojcislie zo zadnej strany karty). Cakal som, ze bude nejake dalsie potvrdenie prevodu, avsak nic take, na ucet v herni mi hned naskocili €. Takze to takto funguje? strhne mi to peniaze z uctu len na zaklade udajov z karty?
PS: Zatial to nelutujem, celkom sa dari
mam jednu otazku.Vcera som sa zaregistroval v herni expekt.com. Vyplnil som udaje potrebne pre vklad (suma, ktoru chcem poslat; cislo bankovej karty u trojcislie zo zadnej strany karty). Cakal som, ze bude nejake dalsie potvrdenie prevodu, avsak nic take, na ucet v herni mi hned naskocili €. Takze to takto funguje? strhne mi to peniaze z uctu len na zaklade udajov z karty?
PS: Zatial to nelutujem, celkom sa dari
-
mirak2
Hardcore addict
http://www.pokerportal.sk/pokrove-herne/
ked sa ti podari zarobit na freerolle poviem ze si fakt poker player ^^
ked sa ti podari zarobit na freerolle poviem ze si fakt poker player ^^
presne tak, hrat freeroll je strata casu - aby si sa dostal k platenym poziciam musis hrat na priemernom freerolle tak 5-6 hodin. Do poslednej chvile vsak nemas nic iste, pretoze je tam kopec hracov, ktory ti dorovnaju tvoj monster a river ta potopi
. Moja rada - vyber si nejaku hernu (nesprav tu chybu ako ja, ze sa regnes do viacerych herni) a vloz si tam nejakych 5-10e (pokojne aj viac) a s tymito peniazmi za 5-6 hodin nemas problem spravit 10nasobok.
Full Tilt
Ja hravam na fulltilte.raz sa mi podarilo skoncit vo freerolle na 3. mieste,hral som to asi 5 hodin a vyhral som neuveritelnych 9 dolarov:D.vtedy tam bol este maximalny pocet hracov 2700,teraz je tam uz 7500 takze to nema zmysel,zahram si maximalne raz za cas nejaky turbo freeroll.vacsina hracov to ani nevie hrat,a hraju napriklad stylom kazda hra all in a dokonca sa tak dostanu dalej ako hraci,ktori to hrat vedia.