Cafte chalani, konecne som si zarobil peniaze na moj prvy notebok a po zvazovani značky a ceny som sa rozhodol pre tento
http://www.hpmarket.sk/sk/catalog/produ ... id=NX626EA
al.
http://www.sysnet.sk/pocitace/nakup/110767/hp/hp-4510s/
Len problém je v tom ze v autorizovanom hp shope je drahši o cca 30€ lebo tam si ešte účtujú poštovné 3,5€ a ku obidvom davaju tašku, sice na sysnet je napisane ze brašna cize niesom si sity co mi pride. Ale chcel by osm kupit v hpmarkete lebo vsetci znami mi radia ze si ho mam radšej odtial kupit,lebo ze taketo eshopy ako systen vacsinou mavaju problemy s reklamaciami, vacsinou ich zamietnu a ze ak ten sysnet zanikne alebo co kde si uplatnim reklamaciu?A nema niekto skusenosti so SYSNET a HPmarket shopom?
Poradte mi, vybral som si značku HP a uz viac penazi nemam ako je cena notebooku. Z ktoreho shopu sa oplati viac?Poradte prosim vas, taktiez rad privitam vaše skusenosti s nakupmi na tichto shopoch.
Ten isty notebook v dvoch roznych eshopoch HPeshop a Sysnet
Mas uplne jedno kde to kupis, reklamaciu neriesis u predajcu ale v autorizovanom HP servise.
Nic ako autorizovany predajca HP neexistuje, maximalne HP Preferred Partner, ktory po zlozeni absolutne nicnehovoriacich testov a zaplateni nejakej sumy za ne, umoznuje cerpat predajcovi vyhody z predaja.
Ak je to to iste produktove cislo, jedna sa o dve identicke balenia. To ze niekde pisu ze je k tomu taska a k druhemu ze brasna - nevidim v tom rozdiel, su to synonyma. Neviem ako je to v pripade hpmarketu, kedze neuvadza cele produktove cislo, ale v pripade sysnetu sa jedna o cesku lokalizaciu - ceske rozlozenie klaves. Rozlisis to podla #AKB - ceska verzia, #AKR - slovenska verzia.
Nic ako autorizovany predajca HP neexistuje, maximalne HP Preferred Partner, ktory po zlozeni absolutne nicnehovoriacich testov a zaplateni nejakej sumy za ne, umoznuje cerpat predajcovi vyhody z predaja.
Ak je to to iste produktove cislo, jedna sa o dve identicke balenia. To ze niekde pisu ze je k tomu taska a k druhemu ze brasna - nevidim v tom rozdiel, su to synonyma. Neviem ako je to v pripade hpmarketu, kedze neuvadza cele produktove cislo, ale v pripade sysnetu sa jedna o cesku lokalizaciu - ceske rozlozenie klaves. Rozlisis to podla #AKB - ceska verzia, #AKR - slovenska verzia.