Zdravim,
stalo sa niekomu ze bural auto, pripadne mu ho ukradli pocas toho ako ho splacal lizingovke ?
Zaujimalo by ma ako sa v takom pripade vsetci zachovaju.. Napr vlastnou vinou rozbijem auto na totalku, alebo mi ho ukradnu - co v takom pripade robi poistovna a lizingovka ?
Necha ma lizingovka doplatit rozdiel medzi tym co ocakavala odo mna ze dostane a tym co jej vyplatila poistovna+co som doteraz zaplatil ?
Vdaka za odpovede,
mademan
buranie/kradez auta pocas lizingu
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ak auto rozbijes a mas dobru havarijnu tak ti ho vyplatia skoro cele.. dalej zalezi od toho ci ty sposobit tu nehodu a ci len sebe spravis skodu alebo aj niekomu inemu a atd.. alebo ci sposobi nehodu niekto iny.. je vela dovodov ktore poistovna berie do uvahy ked sa nieco taketo stane.. s vyplacani netusim ako to je nestretol som sa s tym este..
dalej ked ti auto ukradu a nemas ho pojistene proti kradezi tak musis zaplatit este 1 splatku potom ako ti ukradli auto a potom prestavas platit ale samozrejme ze nebudes mat ani auto ani peniaze.. atd..
dalej ked ti auto ukradu a nemas ho pojistene proti kradezi tak musis zaplatit este 1 splatku potom ako ti ukradli auto a potom prestavas platit ale samozrejme ze nebudes mat ani auto ani peniaze.. atd..
co ak auto uz ma najazdenych niekolko desattisic km ?
Napr ak kupim jazdenku na pokracovanie lizingu.. Co som zatial cital tak poistovne sa nepretrhaju vyplacat co najvyssie sumy.
Uvazujme alternativne, naburaju do mna.. Dostanem v tom pripade od lizingovky aj ja alikvotnu cast poistovnou vyplatenej sumy ?
Napr ak kupim jazdenku na pokracovanie lizingu.. Co som zatial cital tak poistovne sa nepretrhaju vyplacat co najvyssie sumy.
Uvazujme alternativne, naburaju do mna.. Dostanem v tom pripade od lizingovky aj ja alikvotnu cast poistovnou vyplatenej sumy ?