notebooky si kupte cez anglicky ebay, tam sa viac oplatia alebo si ich nechajte doviest, colnici len tak nepustia cez colnicu notebook a ani iphone.. a ked sme pri tych iphonoch, co mi prisli asi 3spravy, nech im zozeniem. viete co stoji vobec iphone v usa? $600(16gb)resp. $700(32gb) neblokovany plus posta, plus mozno dph a clo. nemate tam 2roky zaruku, nemate bezproblemovy servis a reklamaciu atd. u nas su tie ceny az moc dobre, inde vo svete su este horsie...
Ahojte,
viem, ze ste uz vela ludom, ktori sa pokusali riesit vam veci z ebay uz temy zavreli, co mi je jasne, pretoze ebay vie riesit vela ludi uz v dnesnej dobe, ale ja vam ponukam zhananie cohokolvek z USA online obchodov, ktore neposielaju na slovensko za dobre ceny a rychlo..moj zdoj nechce totiz ziadne prirazky, nieje to zasielkova sluzba.cz ci podobna sluzba a posielaju sa mi veci USPS priority mailom - cize o tyzden u mna na SVK.
Samozrejme mozem brat veci aj z ebay za minimalny poplatok ak by ste chceli, ale myslim, ze uz to tu riesia ludia ludom, cize to len tak okrajovo.
Na internete mam uz stovky referencii, ale to sa tyka v drvivej vacsine pripadov handier a topanok a viem, ze tato tema ma byt o pc komponentoch a elektronike...
takze ak niekto chce nieco z niakych us shopov, tak mi dajte vediet a zozeniem vam to
tu su referencie
kontakt
227537712
[email protected]
0914 106 353
ak temu zavrete, prosim, ale dajte mi vediet aspon preco
kthxbai^ prajem pekny den
k
Preco by ste mi mali verit?
- budete mat vsekty moje osobne udaje
- nemam svedomie okradat ludi a nepotrebujem aby mi niekto vypalil barak koli par sto korunam ( pozdravujem Mira )
vela userov tochto fora, kt. beru oblecenie veci z ebay maju feedbacky ( referencie ) iba na ebay
ja okrem toho, ze mam:
vyse 150feedbackov na ebay ( 100percent )
mam 15 feedbackov na jednom topankovom fore ( 100 percent )
2 na NikeTalk ( dalsie topankove foro )
7 na hypebeast ( streetwear foro )
a miliony triliony spokojnych userov fora hh.sk^
Doba dorucenia
- Drviva vacsina zasielok, kt. objednavam je dodana prostrednictvom USPS priority mail.
Priority mail poskytuje zadarmo tracking number, kt. vam po vyziadani poslem a mozete
si sami sledovat zasielku.
- zasielku odo dna poslania penazi mozte cakat od 1.5 tyzdna do 2.5tyzdnov UZ u vas doma
Platba
plati sa vopred na ucet v SLSP
dalej, neposielam tak, ze jeden si objedna, a poslem mu to zo 40usd shippingom sem, plus plati shipping v ramci usa, mne prirazku atd. ja mam vela balikov v usa, postovne rozdelim na viac osob, takze sa nemusite obavat ohladom velkych cien, vyjde vas to cca jak na ebay povedzme, lenze vela veci co je na us shopoch na ebay nenajdete.