Mladý talent a jeho možnosti

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pavuckar
Novice
Novice

Mladý talent a jeho možnosti

Príspevok od používateľa pavuckar »

Týmto by som možno chcel rozvinut temu o tom ako tazko sa mladym ludom ktori ukoncia univerzitu dostava dalej v zivote ako tazko s aim uplatnuje a hlada praca...a mozno nezvicajne by som vas tymto chcel zaroven poprosit ci by ste nepodporily moju segru ktora ukoncila prave vysoku umelecku v anglicku so zameranim kritika umenia ale bohuzial ziskavat peniaze na ubytovanie a tieot zalezitosti je fakt tazke myslim ze to kazdy vie kto si to skusil predat kultove prace s univerzity je dost tazke takze sa zapojila do komercneho projektu kto urobyla filmovu animaciu do reklamy kde blba anglicka firma ponuka 15 000 libier za reklamu ale prve treba aby bola v hornej desitake pozreni videa na facebooku tam da sutaz jej prva cast prebieha tak dost nezvicajne vas prosim a pozretie tohto videa a podporenie diky moc....
http://apps.facebook.com/uvizz_app/AdVi ... bfb&ref=nf
JanJanuska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JanJanuska »

Ak je niekto šikovný, talentovaný a má čo ponúknuť, určite sa presadí.
pavuckar
Novice
Novice

JanJanuska napísal:Ak je niekto šikovný, talentovaný a má čo ponúknuť, určite sa presadí.
tak to mas sice pravdu ale pochop clovek ktori roby kultove
veci animacie sa len velmi tazko presadi ked teraz ukoncil skolu nedavno a nema peniaze a praca studentov je dost slabo ocenena a blba anglicka firma dava sa video na reklamu 15 000 libier kurnik a to je pre cloveka jaky prinos aj na ostatne prace a tak....na dalsie studium kurnik bohuzial ony beru len prvych 10 s najvacsim poctom pozreti a ja by som potreboval aby sa naslo este nejakch 150 pozreti aby sa dostala do dalsieho kola....a neviem jednoducho tolko ludi najst preto hladam pomoc na takychto forach....dik
Point
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

a ty si teraz ukoncil aku skolu? mohol si sa trosku povenovat aj gramatike...
pavuckar
Novice
Novice

Point napísal:a ty si teraz ukoncil aku skolu? mohol si sa trosku povenovat aj gramatike...
no ja som na strednej a uvedomujem si moju katastrofalnu gramatiku a ospravedlnujem sa za nu....vopred

//autoeditácia príspevku ( 14 Aug 2009, 20:31 )
uf inak tento clanok tu ma 169 videni keby ste tolko krat pozreli to video na facebooku tak by som vam bol velmi vdacny....
Napísať odpoveď