WRESTLING
Je . Síce on je obor , má cez 2metre , má aj horu svalstva a urcite "tazke kosti" , ale 190 ? Maximálne tak 140-150 .R@zZ0r napísal:tak proti takým„hoviedkam“ani nemal šancu,sa mu ani nečudujem že radšej tam len stál a nič nerobil
Tak teraz som pozeral že Khali váži 190kg,neni to neako vela?![]()
![]()
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
Na ulici, v zakulisi by si neveril aky su kamarati, pochybujem, ze by sapobiliniekde na ulici, ako toto video co Triple H prisiel k Ortonovi a hotam zmlatil totalne, zacalo to takto, Ti dvaja poskokvia Ortona Coudy Rouds a Ted Dibaise sa malibyt s Triple H, ale nejak na zapas neprisiel a atak za vitaza vyhlasili Ortona a spol. , a potom dali kameru do domu Ortona aby sa mohol vyjadrit, no a na jeho nestastie mu Triple H urobil pekne skody na dome
a potom volakto zavolal policiu, a Triple H odviezla, potom bol uz po*raty
sorry nenasiel som ine
a vlastne po tomto bola/mala byt odplata Ortona ale zas bil len Triple H

sorry nenasiel som ine
tu bitku som hladal v dome... ale to druhe video je nejaka pesnickaIamMartinQo napísal:Na ulici, v zakulisi by si neveril aky su kamarati, pochybujem, ze by sapobiliniekde na ulici, ako toto video co Triple H prisiel k Ortonovi a hotam zmlatil totalne, zacalo to takto, Ti dvaja poskokvia Ortona Coudy Rouds a Ted Dibaise sa malibyt s Triple H, ale nejak na zapas neprisiel a atak za vitaza vyhlasili Ortona a spol. , a potom dali kameru do domu Ortona aby sa mohol vyjadrit, no a na jeho nestastie mu Triple H urobil pekne skody na domea potom volakto zavolal policiu, a Triple H odviezla, potom bol uz po*raty
![]()
sorry nenasiel som ine![]()
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
áno sú,... napríklad John Cena sa v osobnom živote dosť dobre kamaráti s Johnom Morrisonom a Randy Orthonom,...R@zZ0r napísal:určite aj v tom dome to bolo len hrané,však ta bola camera a zrazu tam vtrhol HHH,a ta bitka bola určite pripravená dopredu trošku porozbijali nábytok
ale podla mna su wrestleri v normálnom živote kamarati a nám sa len smejú aké divadlo to vidíme.
Jeff Hardy skoncil... http://www.wrestlingweb.cz/clanky/novin ... a-hardyho- prehral Lose Leave WWE match so CM punkom