Zvukovku min Extreme audio
A repro urcite nekupuj Mrdky ako GeniHnus a podobne sracky. Ovela lepsi zvuk dostanes z Tesla bedniciek. nez nejake hovada cinske
Dj-XxX prepáč ale tvoje názory sú fakt zaujímavé.. Mám osobné skúsenosti nie s presne tou novšou radou týchto Genius reproduktorov, ale so staršou, používam ich už asi 3 roky a nieje s nimi žiadny problém. Dj-XxX asi potrebuje zvukovú kartu za 800€ a reproduktory za ďalších 3000€.
to GIGABYTE: tiez obcas rozmyslam co na nas DJ vytiahne nabuduce
to vvx: ja v tych repro nevidim problem za taku cenu by mali hrat aj bez prudu tiez mam momentalne genius, takmer to iste len 2+1 a som maximalne spokojny...+ k tym tvojim repro dostanes aj mouse
To co si si vybral nema ziadny specialny vztah/urcenie k NTB. Jednoducho mas na trhu stovky dobrych repro sustav, kde moznostami,efektamy,bankamy,kvalitou a designom dominuju Creative,Logitech,Genius...popularne su teraz /hity/ WIRELESS a PORTABLE zvukovky/repro ...
samploom napísal:To co si si vybral nema ziadny specialny vztah/urcenie k NTB. Jednoducho mas na trhu stovky dobrych repro sustav, kde moznostami,efektamy,bankamy,kvalitou a designom dominuju Creative,Logitech,Genius...popularne su teraz /hity/ WIRELESS a PORTABLE zvukovky/repro ...
no dobre.všetky problémy odstránené...takže dikes za všetky rady...všetky s týchto repro,čo ste tu navrhli som mal možnosť vyskúšať a nakoniec som aj tak náhodov pri kamarátovi počul tieto 2.0 Redstar-y ...a veľmi sa mi zapáčili,takže spokojný...dakujem za ochotu ...