cauko....dnes som pozeral mafstory na youtube a len tak znicoho nic na mna viskocil takyto obraz (viz. priloha)....pls pomozte co s tim mozem spravit
v zivote som take nemal, nevidel, a ani neviem co to je
P.S. sorry za spam....ale nemam naladu a som hrozne nasr@ty nato aby som hladal ci to tu uz neni....a este ku vsetkemu mi oslepol pes....z minuty na minutu
spyware je Kua nezbavis sa toho ziadnim softom niekolkokrat som to skusal ani za boha nikdy ich nezmazalo uplne oni sa akokeby mnozili a cim dalej to bude horsie ..neskor ti mozno prestane ist net...bude ti to vyhadzovat rozne okna s reklamamy explorer a FF... ta plocha je najmensi problem to je len obycajny program zrejme ti ho samo od seba stiahlo nieco ako setup.exe... na plochu.. spyware je vlastne program resp. virus ktory ti kradne s pc dolezite informacie ..hesla a pod... nieco ako trojan.. ale otravnejsie a cim dalej tyam horsie jedina moznost ktora mi zatial proti tymto vyrusom pomaha je obnova systemu daj start --- vsetky programy--- prislusenstvo--- systemove nastroje---- obnova systemu--- a zvol si nejaky bod obnovenia samozrejme ak to mas zapnute ...zvol si den kedy si tento problem nemal a daj obnovit system... ak ti to nepojde spustit co sa stava...tak sa dostan do safe mode a urob to tam..
spyware terminator tiez nieje velmi spolahlivy...tato moznost je zarucene spolahliva..pokial mas nejake body obnovenia
Viper1121 napísal:ako mam spustit ten spyware terminator v nudzovom? v zivote som to nerobil
a obnovenie nejde....neviem spustit
chod do safe mode a tam orob odnovu.... bed hned ako vojdes do safe mode sa ta spyta ci chces pokracovat do nudzoveho rezimu alebo nie ak das nie spusti ti obnovu systemu ak das ano tak obnovu spustis klasicky cez start v nudzovom
Nudzovy rezim (Safe mode) je rezim spusstenia operacneho systemu s minimalnym mnozstvom programov. Safe Mode spustis pri zapnuti pocitaca stlacenim klavesi F8 pri bootovani. To je to kde ti ukazuje logo PC.
A do pc nahod Eset smart security 4 +najnovsie update. A ad-aware 2009.
V Safe mode to vsetko prebehni a po pripade postni log z Hijack aby sme sa dozvedeli viacej.
spywarov som sa nezbavil ziadnymsoftom ...tie hovadiiny nevedel kompletne odstranit ziadny program aspon nie kompletne ak aj odstranil o par hodin sa to opakovalo aj zo spyware terminator vsetko co pisete som skusal neslo to proste spywary ostali v pc furt...jedine obnova
Nesťahoval si nejaký "Mega Ultra Care" alebo dačo také? Všetko je to spyware. A ak tam nemáš žiadny antivirus a nič podobné... tak iba reinštal, to je všetko. Hlavne si potom daj aspoň aviru alebo iný antivirus.