Nevera, muzi alebo zeny?
Nevera, muzi alebo zeny?
Ktore pohlavie ma podla vas viac sklony k nevere samozrejme to aj odovodnite. je mi jasne ze je to individualne ale aspon vo vseobecnosti.
takze ja sa priklanam k nazoru ze zeny. odovodnit to viem niekolkymi "poznatkami" a to napr. zena + alkohol=pruser a je jasne ze ked si viac (skoro) ktorakolvek vypije tak dokaze urobit hlupost ktoru moze ale nemusi v buducnosti lutovat.. dalej zeny vacsinou urobia tuto hlupost koli inemu chlapovi s hrubsou penazenkou a zlatou kreditkou ktora je zene vzdy k dispozicii ale tych dovodou zenskej nevery je viacej .. takze vase nazory..
takze ja sa priklanam k nazoru ze zeny. odovodnit to viem niekolkymi "poznatkami" a to napr. zena + alkohol=pruser a je jasne ze ked si viac (skoro) ktorakolvek vypije tak dokaze urobit hlupost ktoru moze ale nemusi v buducnosti lutovat.. dalej zeny vacsinou urobia tuto hlupost koli inemu chlapovi s hrubsou penazenkou a zlatou kreditkou ktora je zene vzdy k dispozicii ale tych dovodou zenskej nevery je viacej .. takze vase nazory..
No asi tak nejak, podľa mňa sa tiež nedá určiť, ktoré pohlavie má k tomu väčší nábeh.GothaR napísal:Niekde sme to tu uz riesili, len neviem kde
Zaver bol vsak viacmenej jasny - sklony k nevere maju obe pohlavia rovnake, rozdiel je len v nasledkoch: muz po nevere lahko zabudne na milenku a rad sa vrati k priatelke, naproti tomu sa zena casto do milenca zapozera a nasledkom moze byt az rozchod.
je to divne..ja by som sa tiez k zene nevratil keby ma podviedla. stacilo by raz bolo by papa... a to ze zeny vo vztahu ostanu ...myslim ze ich v tom vztahu musi nieco drzat..vacsinou to su peniaze ! chlap si zacne hladat inu asi az ked sa mu byvala (terajsia) zacne nevenvat nebude sa o neho zaujomat a podobne ...vtedy zacne chlap vyhladavat iny vztah
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
A ak by stretla nejakého kamaráta po dlhej dobe, s ktorým dobre vychádza? Podľa mňa je to normálne, ty si nejaký tvrdý, počúvaj.hughito napísal:Pusu na líčko kľudne dovolím pri nejakej gratulácii alebo tak, ale inak
To je ďalší prípad, kedy to beriem a vlastne sa to už aj stalo, takže je to jasné : gratulácia, alebo nejaké takéto vítanie, inak je to neprípustné.bolek napísal:A ak by stretla nejakého kamaráta po dlhej dobe, s ktorým dobre vychádza? Podľa mňa je to normálne, ty si nejaký tvrdý, počúvaj.
Pocitu slobody a voľnosti môže mať koľko chce, ale to neznamená sa s nikým pusinkovať.
Jedna vec je, že by to spravila a druhá vec je tá, čo by som potom spravil ja s tým dotyčným..