HDD formatovanie
-
Apuť
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
HDD formatovanie
Ahojte prosim Vas uz neviem co mam robit.Vcera som si kupil novy harddisk.Akle ked ho spustim vypise mi ze sa mu si formatovat.Dam ho formatovat a napise mi ze formatovanie sa nedokoncilo sptravne posielma tabulku prosim pomozte.
-
danpark
Light Star
na S-ATA máš tiež ... len tam si prepínaš či 1.5Gbit alebo 3Gbit rýchlosť chceš .. teda u SATA II je to logicky .. neviem ako u SATAGIGABYTE napísal:Gangy, jumpre sú iba pri P-ATA diskoch nie ?
edit\\ ano, Gangy to určite tak myslel .. ja som len informatívne doplnil
-
tomaxx_199
Medium Professional
nieje poskodeny? skus sformatovat ale neviem ci to zabere. cez konzolu mne tak obnovilo stare diskety. daj format a pismeno particie. mozno ti nieco nepodporuje taky disk je dost velky. zapojil si dobre? skus vymenit kable. alebo dat do ineho pc. alebo skus dat ten pomocnik co ti tam pise. daj to do ineho pc a potom napis asi tak to bude najlepsie a najlahsie
Nie vobec nejde len o master a slave, u Sata diskoch by mohol byt problem jumperove nastavenie RAIDu.GIGABYTE napísal:Tak, ale gangy asi myslel na master a slave, čo je práve pri P-ATA diskoch..
S týmto problémom fakt neviem.. Neskúšal si disk naformátovať na inom PC ?
-
hojko
Site Admin
Apuť: Skus sa riadit tymto: http://windowshelp.microsoft.com/Window ... 71051.mspx Ak to nepojde, skus pouzit Partition Magic.
Gangy: Jumperove nastavenie jedneho disku v RAIDE, parada Gangy, ide ti
To nie je diagonalne nastavenie jumperov pre RPS, pri SATA nie je potrebne pouzit ziadny jumper.
Gangy: Jumperove nastavenie jedneho disku v RAIDE, parada Gangy, ide ti
1.) Mozes mi ukazat kde napisal ze ma len jeden disk? Napisal ze jeden novy kupil, moze ich mat v PC kludne viac, samozrejme ze jeden disk do raidu asi neda
2.) A nakoniec som ani nikde nenapisal ze on pouziva, alebo ma problemy s RAIDom, len som reagoval na Gigabytov prispevok v ktorom pisal ze na SATA diskoch jumpre niesu. Takze by si si mal hodit sprchu.
2.) A nakoniec som ani nikde nenapisal ze on pouziva, alebo ma problemy s RAIDom, len som reagoval na Gigabytov prispevok v ktorom pisal ze na SATA diskoch jumpre niesu. Takze by si si mal hodit sprchu.
-
danpark
Light Star
ok ok, tak toto možno vyznie ako blbosť, ale ak tam chybu nemá tak možno len software-ová záležitosť ... za pokus nič nedá, nech ide do štart/spustiť/diskmgmt.msc ... nech si vymaže tú partíciu a vytvorí novú a tú nech tam skúsi formátovať potom, možno sa systému nepáči na tejto čo je teraz ... ale vravím bdue to asi hlúposť a máte tu pravdu s jumprovaním alebo čo
low level
skus low level format. program co to spravi by mal byt na stranke vyrobcu. popripade najprv pouzi tuto diagnosticku utilitku. http://www.samsung.com/global/business/ ... _Tool.html