Najväčší športový úspech
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Najväčší športový úspech
Co povazujete za vas najvecsi uspech v sporte? Ci uz v individualnom alebo kolektivnom. Nemusia to byt nejake velke uspechy, staci nieco co bolo pre vas uspechom. Pochvalte sa...
hladal som podobnu temu, ale nic som nenasiel
hladal som podobnu temu, ale nic som nenasiel
My sme skončili 7. na celoslovenskom finále v Coca-Cola cupe či ako sa to volalo. Rok ale dva pred nami skončili naši starší kamoši ešte lepšie, 3.
http://www.coca-colapohar.sk/page_finaliste2007.html
Z karate je mojím najväčším úspechom strieborná medaila z kumite v okresnej súťaži. Z badmintonu bronzová medaila tímu tiež na okresnej súťaži. A z basketbalu víťazstvo na turnaji 4 (alebo 5?) škôl z Nitry...
Dúfam, že v basketbale to na VŠ dotiahnem trochu ďalej
/Inak bolo by dobré premenovať tému na "Najväčší športový úspech"
Dúfam, že v basketbale to na VŠ dotiahnem trochu ďalej
/Inak bolo by dobré premenovať tému na "Najväčší športový úspech"
Tretí najlepší strelec v VII. triede ZS v malom celoročnom derby dvoch tried na telesnej. Tuším som dal za školský rok vtedy 20 - 23 gólov.
Keď som porazil minulý rok Stana v tenise a nasúkal som viac és ako on. (To bol asi najväčší.)
V šachu som sa dostal až do okresného kola a po prvých dvoch zápasoch som viedol celú tabuľku.
Ako 9 ročný frkan som porazil v šachovom klube dôchodcu, čo sa tomu venoval celý život.
Keď som zabehol 12 minútovku na treťom mieste na strednej.
A na inlajnoch stále strčím väčšinu kamošov do vrecka
Pretože aj naše malé víťazstvá prinášajú radosť.
Keď som porazil minulý rok Stana v tenise a nasúkal som viac és ako on. (To bol asi najväčší.)
V šachu som sa dostal až do okresného kola a po prvých dvoch zápasoch som viedol celú tabuľku.
Ako 9 ročný frkan som porazil v šachovom klube dôchodcu, čo sa tomu venoval celý život.
Keď som zabehol 12 minútovku na treťom mieste na strednej.
A na inlajnoch stále strčím väčšinu kamošov do vrecka
Pretože aj naše malé víťazstvá prinášajú radosť.
-
mirak2
Hardcore addict
tusim ze v tom roku nasa skola skoncila okolo 15. miesta v ramci slovenska...dost dobre vzhladom na to ze som chodil na matematicku skoluhughito napísal:My sme skončili 7. na celoslovenskom finále v Coca-Cola cupe či ako sa to volalo. Rok ale dva pred nami skončili naši starší kamoši ešte lepšie, 3.
moje uspechy: mam tri medaily zlato striebro bronz vdaka hokejbalu z mensich turnajov
skoda ze sa nemam este velmi cim pochvalit z kosickej hokejbalovej ligy..jedine posunom oproti prvej sezone o 5 miest v konecnej tabulke, je to velky uspech vzhladom na to ze v prvej sezone sme skoncili uplne posledni
bronz z florbaloveho turnaja salibandi cup (turnaj medzi univerzitami za medzinarodnej ucasti), to ze sme pozbierali vsetky zlate medaily na turnajoch a v lige na univerzite bolo jasne lebo sme hrali ako repre stale, tam proste nebola konkurencia, potom tusim 5. miesto medzi strelcami v upjs lige...vzhladom k tomu ze som hral iba polovicu ligy a bol obranca je to dost
vitazstvo este zo strednej z futsaloveho turnaja medzi triedami...ma to o to vacsiu cenu ze sme ako kvinta porazili vsetkych (boli sme najmladsi v starsej kategorii), rok na to sme vyhrali prvy zapas 7:0, v druhom viedli po 1. minute 2:0, nakoniec sme v nom remizovali a vsetky dalsie zapasy prehrali bez streleneho golu a nepostupili zo skupiny hoci sme mali najlepsie skore a najvyssie vitazstvo na turnaji (ten rekord drzime doteraz)
urcite boli aj dalsie ale nepamatam
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja sombol druhy najlepsi strelec nasej ligy doastencov, o 3 goly ma sekol nejaky amater s Polomky 
malsom ich 17.......
Ale ja hram zalohu a on hrot......., aj ked zvycajne hram utocneho zaloznika, na lavo ako Andrey Arshavin to je nahoda
Ale co ajtak sme vyhrali ligu, a tento rok som Captain mojho muzstva
malsom ich 17.......
Ale ja hram zalohu a on hrot......., aj ked zvycajne hram utocneho zaloznika, na lavo ako Andrey Arshavin to je nahoda
Ale co ajtak sme vyhrali ligu, a tento rok som Captain mojho muzstva
-
iceman1414
Medium Star
...
Moj/nas uspech bol ked som este hraval futbal a ako jedini tym z nasej tabulky sme porazili najsilnejsi tym z nasej tabulky,to bol tusim posledny zapas a vsetci snimi prehrali,prisli k nam a my sme si proste verili a po drame ked vyhravali asi 4:1 sme to otocili na 5:4
a vsetci na seba sme skakali,to bola euforia a aj ich trener prisiel k nam a pogratuloval,ze sme jedini ktori ich dokazali porazit 
myslim ze ja som nikdy nevyhral.
mne patrilo vzdy druhe alebo tretie miesto. Velmi som mal rad sport. Napr: taborova olimpiada. Vyhraval som vzdy druhe alebo tretie miesto v kazdej discipline. Ale na prvom mieste stal vzdy iny clovek. Na skolskych turnajoch som tak isto vzdy skoncil najlepsie druhy. ale takym peknym momentom v zivote bolo ked som v ping-pongu semi-finale porazil vlastneho brata. on bol vzdy lepsi odomna az do onej chvile. dovtedy som ho niekdy nevedel porazit.