Stáva sa mi dosť často, že pri 1 percente napaľovaní......prestane blikať kontrolka na mechanike...zamrzne celý proces na 1 percnete a už je po disku........robia mi to dve mechaniky....
aký máš počítač ? možno ti to nezvláda ... používaš nero ? skúšal si ho preinštalovať ? nehrávaš popritom hry alebo nerobíš niečo náročnejšie ... ? aké veľké veci páliš ?
počítač mám taký istý..aký som mal..dokiaľ mi to ešte nerobilo...proste z ničoho nič to tak začalo robiť...nehrám pri tom hry..ani nič podobné....pálim normálne dvd 4 gigové cca.... a nero som preinštaloval..spolu s windowsom
pri takych unknow problemoch pouziva reinstall aplikacie alebo ak ti to bude stale blbnut, moze byt milion inych kravin, co to blbne..
vtedy len reinstall windowsu, co mi pripomina, ze aj ja by som si ho mohol preinstalovat..
síce hej, to som zabudol .. hmmm, ale tak nemenil si niečo v PC ? dosku ? ATA/SATA kábel ? CD normálne si napáliť neskúšal meisto nejakého DVD-čka? no ale skúsil by som si najnovšiu verziu nera ak nemáš ... akú máš verziu ?
urob to ako moj znamy....nechcelo mu tiez napalovat a dodrbavalo mu to disky....tak sa spytal pocitaca? "palime?" a vybral zapalovac z vacku a zapalil DVD-ROMku :D:D
Toto robilo aj mne na pocitaci u znameho.Dvdcka boli Verbatim a Sony, mechanika bola aj LG aj Samsung aj ext. a aj klasicka a napalovanie neslo,zastalo pri 1% a napisalo, ze operacia zlyhala, ale na disk napalil par mb.Palil som filmy (nie original), takze neboli chranene.Dodnes si myslilm, ze to sposobil nejaky virus, skus preinstalovat Windows.