Grafika pre notebook

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
JARKUS
Light Expert
Light Expert

Grafika pre notebook

Príspevok od používateľa JARKUS »

Zdravim Vas, chcem si kupit notebook, taky na pracovanie, ale aj aby som si tam mohol nieco zahrat...Zaklad je urcite Intel Core 2 Duo a 3-4GB RAM...Len neviem, ktora graficka karta je lepsia ci ATI Radeon HD 4330 alebo ATI Radeon HD 3410, obidve 512MB alebo GeForce 8200M G ( zdielana graf.karta) ... Mozete mi poradit, ktora z tychto graf. kariet je lepsia na hranie hier? Viem,ze tie novsie nebudu slapat tak jak maju,ale tak normalne :) Dakujem

popripade este grafika nVidia GeForce 8400M (podpora DX10) 256 MB
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tu máš zoznam grafík a aj nejaké testy v hrách.
JARKUS
Light Expert
Light Expert

No neviem, porovnal som tie 2 Ati, 3410 je o nieco vykonnejsia ako 4330,ale ta ma viac bodov zasa...a GF8200 M je asi hlupa volba...Neviem, potrebujem taku, na ktorej rozbehnem nie najnovsiu hru,ale napr hru ako C&C generals,CS, WoW taku miernu...Prosim o rady..Dakujem

zostava bude Intel p. core 2 duo a 3-4GB RAM
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Ja mam v notasi mobility radeon HD 3470 a tvoje menovane hry som bez problemov rozbehal...
JARKUS
Light Expert
Light Expert

Alebo este tato grafika nVidia GeForce 8400M (podpora DX10) 256 MB...tak ktora je najlepsia z tychto 4?
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

dám ti otázku: budeš tam mať XP, vistu alebo win7? ak XP, tak neber ATI, lebo podpora mobilných grafík na XP je takmer nulová, treba modifikovať desktopové drivery. potom nejde OpenGL a nejaké iné veci. a výkonná grafika ide doriti :evil: vlastná skúsenosť
Napísať odpoveď