Hi-Fi repro

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
culi7
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Hi-Fi repro

Príspevok od používateľa culi7 »

cafte

chcel by som kupit nejake kavlitnejsie repraky.

vybral som tieto: http://perifer.ekatalog.biz/zbozi/speak ... p=z:127455&

len chcem vediet ci su good.
nevyznam sa moc v tych vykonoch predpokladam ze kazdy bude mat 40W. Staci to? bude to mat silu?

ak viete o niecom inom..tak do tych 1500sk maximalne 2000sk ale to je strop a len 2 repraky bez subwooferu.

diky
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Uf, no neviem, či za takú cenu kúpiš fakt kvalitné repráky, ale záleží tiež od toho, čo za kvalitné považuješ :)
culi7
Light Star
Light Star

Pilifo napísal:Uf, no neviem, či za takú cenu kúpiš fakt kvalitné repráky, ale záleží tiež od toho, čo za kvalitné považuješ :)
Nepotrebujes špičku.
a poznas kvalitne? vedl by si poslat nejake linky kde je primerana cena?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ako to tak citam, mas chybu v nadpise - Hi-Fi je uplne iny segment, ako ty pozadujes. Proste chces nejake obycajne repro k PC, o ktorych tu bola rec Xkrat.
culi7
Light Star
Light Star

KoCi napísal:ako to tak citam, mas chybu v nadpise - Hi-Fi je uplne iny segment, ako ty pozadujes. Proste chces nejake obycajne repro k PC, o ktorych tu bola rec Xkrat.
no v tom linke co som dal hore tam bolo napisane ze HI-FI. nevyznam sa v tom tak som myslel ze to je ok.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

jajtak, no ale zo subjektivneho dojmu - myslim ze tieto drevene 2.0, hraju lepsie ako drviva vacsina tych 2.1 systemov - a to aj vo vyssich cenach. Ak nemas na zvukovy prednes nejake vysoke naroky, tak by si mal byt spokojny - podla toho, na com si pocuval doteraz.
culi7
Light Star
Light Star

KoCi napísal:jajtak, no ale zo subjektivneho dojmu - myslim ze tieto drevene 2.0, hraju lepsie ako drviva vacsina tych 2.1 systemov - a to aj vo vyssich cenach. Ak nemas na zvukovy prednes nejake vysoke naroky, tak by si mal byt spokojny - podla toho, na com si pocuval doteraz.
pocuva som cez toto: http://perifer.ekatalog.biz/zbozi/repro ... ?p=z:68613

aj ich mam. zvuk fajn ale vykon slaby.
takze 2x 40W je silne?
el_chupacabra
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa el_chupacabra »

KoCi napísal:jajtak, no ale zo subjektivneho dojmu - myslim ze tieto drevene 2.0, hraju lepsie ako drviva vacsina tych 2.1 systemov - a to aj vo vyssich cenach. Ak nemas na zvukovy prednes nejake vysoke naroky, tak by si mal byt spokojny - podla toho, na com si pocuval doteraz.
preeeeesne tak, prave preto som si tiež kupil 2.0 geniusy SP-HF1250x (chcel som niečo lacné)

Tie geniusy nebudú mať tých 2x40W, no hlasitosťou to bude stačiť (ak nebudeš prehnane ekvalizovať)
culi7
Light Star
Light Star

el_chupacabra napísal:preeeeesne tak, prave preto som si tiež kupil 2.0 geniusy SP-HF1250x (chcel som niečo lacné)

Tie geniusy nebudú mať tých 2x40W, no hlasitosťou to bude stačiť (ak nebudeš prehnane ekvalizovať)
ale ked pozeram tak na tych Logitech V-20 je pisane Total RMS Power: 2 Watts (1W + 1W).

takez 2W a hralo to ok. a tieto by maly byt 2x40W taksa mi to zdá slusnéé
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

80W to nema ani spotrebu, tak na 2x40W zabudni. Realne to bude 2x15 az 2x20Wrms, bude tam asi zosik s TDA 2040.
Celkom by aj mohli ist tie genihnusy, som zvedavy, na kolko maju nastavenu spolahlivost.
Ak mozes, daj si to niekde v obchodaku pustit.
culi7
Light Star
Light Star

Makovnik napísal:80W to nema ani spotrebu, tak na 2x40W zabudni. Realne to bude 2x15 az 2x20Wrms, bude tam asi zosik s TDA 2040.
Celkom by aj mohli ist tie genihnusy, som zvedavy, na kolko maju nastavenu spolahlivost.
Ak mozes, daj si to niekde v obchodaku pustit.
no moze byt ale co som tak pozeral tak moc velky vyber tych reprakov nie je. Som nasiel este znacku: REDSTAR ale otej som nikdy nepocul.
No ale tie repraky podla mna budu stacit, zvukovku mam: Creative Labs Sound Blaster Live 24-bit external OEM tak hadam dokopy to bude fajn zvuk. Lebo neviem co by som ine mal kupit (v tej cenovej kategorii)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Preco nechces subwoofer?
Za tu cenu by si mohol mat tieto: http://perifer.ekatalog.biz/zbozi/speak ... p=z:138489
Maju skvely zvuk a pomer cena/vykon je podla mna vyborny.
Dalsou moznostou su: http://perifer.ekatalog.biz/zbozi/speak ... p=z:138492
Ale tie som nepocul hrat, no podla popisu vyzeraju zaujimavo.
PS: ano, pre znacku Creative mam slabost :)
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Redstar mam doma, RS214 ci ake to ma cislo. Za tu cenu pomerne slusne, lepsie ako genihnus, najlepsie z G. mozu byt asi tie 1250X.

2.1 so sirokopasmami nie, lebo ten repracik v satelitoch je vzdy onicom. To nie je Bose.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

co tak sa kuknut na nejake ine znacky? napr. M-Audio...
culi7
Light Star
Light Star

cafte. kamos má: Speaker GENIUS SP-HF 3000A wood 80W. tie co som chcel na zaciatku kupit. za tu cenu 1200sk je to veeelmi slusneee.
Fakt dobry zvuk! zvukofku mam: http://www.soundblaster.com/products/pr ... duct=10702

Takze problem vyrieseny... Kujem vsetkym co poradili a dali svoje rady.

Luko
BlackRa1n
Star
Star

Príspevok od používateľa BlackRa1n »

radsej by som vybral 5.1 dnes si neviem vela ludi predstavit co nema subwoofer lebo mam rad velke basy hlavne ked si to sam nastavis ekvalizer a tak za tu cenu mozes mat docela dobre repraky zase to neni extreme ale na hry to je good vyber obchod a ides http://reprosustavy-a-reproduktory.heur ... ech-x-530/ radsej 5.1 nez 2.0 od genihnusu x530 mam a hraju skvelo hlavne pri mojom ekvalizery
culi7
Light Star
Light Star

Sranda je ze stale hovorite na Genius ze genihnusu. Ja mam od nich uz 3 repraky. Doteraz vsetky idu bezproblemov a podla mna za tu cenu co stali je to dobra kvalita. A nepochopitelne je uz ket to niekto napise kto ich nemá alebo nikdy nemal...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

pokial si nepocul kvalitne repro , tak si dalej mysli ze to je dobre :) za taku cenu ako stoja , si mozes spravit sam benicky ktore budu hrat ovela krajsie :wink:
Asus: to co si napisal je nezmysel :wink:
culi7
Light Star
Light Star

Filipito napísal:pokial si nepocul kvalitne repro , tak si dalej mysli ze to je dobre :) za taku cenu ako stoja , si mozes spravit sam benicky ktore budu hrat ovela krajsie :wink:
Asus: to co si napisal je nezmysel :wink:
Tak ja mam sluchadla na mp3 znacky KOSS ktore stali viac ako velke Genius bedne. Takze viem aky je rozdiel medzi kvalitou jednych a druhych. Ale nezdá sa mi to tak ze by boli az tak hrozne a nedalo by sa cez Genius nic pocuvat... Ved vela ludi ma pri PC a NB repraciky za 300sk ktore nemaju ani basy a su spokojny...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

repraciky KU PC to je dolezite .
tak porovnavat sluchadla a repraky je dost odveci ale budis :)
nehovorim ze su zle , ale pokial je clovek sikovny tak si za taku cenu dokaze zohnat lepsie :wink:
Napísať odpoveď