spustit eset online scanner http://www.eset.sk/virus-info/eset-online-scannerViper1121 napísal:mnooo....pravda je ze mi to naslo asi 20 trojanov....zopar wormov..vyse 5
aj adware sa najde...newm co to je....Dialer je tam este.... a spyware asi 6x
a nejaky Backdoor a rogue a co ja viem co este...
no proste hroza..... instalovat nemozem nic...nedovoli....internet tez nejde....aj som ho odpojil....jedine potom komplet reinstall win nie?
a potom tam dat ESET Smart Security 4 co mam od T-Comu a co tam potom mam este dat?
SPYWARE....prosim pomoc
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
danpark
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
ako si ho tam spustí asi keď pvoedal, že internet mu tam nejde a má ho odpojenýspustit eset online scanner http://www.eset.sk/virus-info/eset-online-scanner a potom napis ako sa chova pocitac. to je este len zaciatok
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
danpark
Light Star
och ...
čo mu to asi tak pomôže si ho zapojiť keď mu tak či tak nejde ... nech si to preinštaluje, to je ako zachraňovať na uhoľ spálenú nohu, tú ti tiež odrežú rovno a dajú protézu neskôr ...nemam tam ziadny....a spustat ide vsetko...okrem netu....to nedovoli....ale pc som hned odpojil z netu....takze je offline
-
tomaxx_199
Medium Professional
tak to preinstaluj a bude pokoj.danpark napísal:och ...
čo mu to asi tak pomôže si ho zapojiť keď mu tak či tak nejde ... nech si to preinštaluje, to je ako zachraňovať na uhoľ spálenú nohu, tú ti tiež odrežú rovno a dajú protézu neskôr ...
-
danpark
Light Star
už pochop, že jemu tam nejde internet .. čo si pustí online scanner na klobáse ? tento systém ako som vravel si myslím, že sa neoplatí už zachraňovať proste, to už je vravím čas to preinštalovať a bdueš mať istotu a hneď si tam nahádž spybot a eset ss a budeš mať po problémoch viacmenej
edit\\ GRATULUJEM, ušetríš si kopu času a problémov a nebudeš mať to riziko, že ti tam niečo ostalo a že ti niekto môže vlastne spraviť s tým PC hocičo čo chce
edit\\ GRATULUJEM, ušetríš si kopu času a problémov a nebudeš mať to riziko, že ti tam niečo ostalo a že ti niekto môže vlastne spraviť s tým PC hocičo čo chce