Rapidshare

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
P3PoX
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Rapidshare

Príspevok od používateľa P3PoX »

Zdravim,
Kamos mi dal acc na rapid, normalne som sa tam prihlasil vsetko ide... ale nejde mi ziadny download manager. Skusal som rapidshare manager, RapGet, Jdownloader. Vsade je v podstate ten isty problem... nechce mi nic tahat, stale pise: cakam a nic sa nedeje... Rapidsahre manager mi stiahne 500B a konec :(
Neviete kde by mohol byt problem?
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

si si istý, že linky sú funkčné a nie zmazané ? lebo ja keď cez flashget sťahujem a sú zmazané linky alebo niečo tak mi stiahne len 5KB súbor .. prípadne v nastaveniach tých programov si nemáš zadať heslo a meno alebo čo ... ? lebo vo flashgete stačí keď sa prihlásiš na stránke, ale dá sa tam aj v nastaveniach nastaviť toto
P3PoX
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa P3PoX »

Linky su funkcne, cez browser ich normalne stiahnem. Vsetko som ponastavoval v tych programoch Login, heslo... zacalo mi to robit z jedneho dna na druhy :(

// :lol: Neviem preco ale v kazdom manageri mi nastavilo download speed na 0 a preto to neslo :D , ze som si to skor nevsimol :oops:
Prílohy
rapid.jpg
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

tak nič, na internete som zagooglil a je tam toho kopa ako to nefunguje, pozri ja ti radím flashget, ten mi funguje stále .. skús si to, možno sa ti to aj zapáči a nemusíš tam nič také ani nastavovať
Napísať odpoveď