Zjazd
Zakladom je kvalitny bike, Tu sa musis rozhadnut ci chces HT alebo Full , od toho sa bude odvijat aj vyber vidlice. Dalej si musis stanovit aky mas limit, urcite nekupuj ziaden shit za 300 € lebo po case ten bike pojde do hrobu. Ak chces fulla tak na zaciatok je uplne v pohode Specialized Bighit.
Dalej tu su chranice. Nemusis chodit naobliekany ako rytier ale zislo by sa mat aspon kvalitne rukavice, prilbu a chranice na kolena, ostatne je na tebe.
Poviem ti ze so znackou 661 nic nepokazis
Ak jazdis po lese nepotrebujes vediet vela trikov ale taky table top a whip pri zjazdoch neni na skodu. Potom ti uz ostava len vela jazdit jazdit jazdit .....
Dalej tu su chranice. Nemusis chodit naobliekany ako rytier ale zislo by sa mat aspon kvalitne rukavice, prilbu a chranice na kolena, ostatne je na tebe.
Poviem ti ze so znackou 661 nic nepokazis
Ak jazdis po lese nepotrebujes vediet vela trikov ale taky table top a whip pri zjazdoch neni na skodu. Potom ti uz ostava len vela jazdit jazdit jazdit .....
to uz bude problem, pretoze ja jazdim na BMX a je rozdiel medzi DH a DJ whipom. Na dirte ide o to ze trhnes nohami do strany a rajdy pritiahnes k telu. A pri Dh whip to je nieco podobne ako whip ktory sa dava na MX.leaded napísal: ? a mozes mi prosim vysvetlit techniku tych trikov ktore si tam napisal ?dakujem
Table top ti zatial nevysvetlim lebo ja som na techniku zatial tiez neprisiel a bike o viac ako 30 stupnov nenaklonim
Akože existujú iba dve alternatívy, čo robiť s bicyklom? Buď zjazd alebo bicyklovanie po meste? A čo tak bicyklovanie po lese? Keď si vyšlapeš nejaký kopec, potom budeš mať aj zjazd.. veď to nemusí byť hneď HC zjazd, pri ktorom sa hneď na prvom koreni vykotíš.leaded napísal:Chcel som skusit tie zjazdy lebo len take chodenie po meste ma velmi nebavi.
ja som tu nikdy nepisal ze chcem zjazd ako napr. DH , jednoducho sa mi zapacilo ako hovoris vašplata na kopec a potom zist z neho dolu trosku adrenalinovo cize vacsia rychlost neviem ako to nazvatbrm napísal:Akože existujú iba dve alternatívy, čo robiť s bicyklom? Buď zjazd alebo bicyklovanie po meste? A čo tak bicyklovanie po lese? Keď si vyšlapeš nejaký kopec, potom budeš mať aj zjazd.. veď to nemusí byť hneď HC zjazd, pri ktorom sa hneď na prvom koreni vykotíš.