KaptMichal napísal:Čo to radšej nedáš do hojko cs 1.6 server sekcie? Ak Ti to ešte nejde vyrieši sa to podľa mňa rýchlejšie.
//autoeditácia príspevku ( 15 Aug 2009, 16:23 )
// Neviem či sa to tu už neriešilo, nenašiel som to takže neviete mi poradiť ohľadom tvorby vlastnej mapy do CS?
Ja som par map uz spravil, na stranke csmapping.eu bolo vela tutorialov, ale momentalne nejako nefunguje. A hammer editor je fakt uplne lahky na pochopenie
cus.neviete preco ked kliknem na steam tak mi nejde otvorit?v procesoch mi ukazuje je spusteny ale nemam dole v liste.este dnes o 3 vsetko dobre islo.pls help
skus ho vyhodit aj z procesov a spustit na novo. Steam je riadna sracka. Mne minule nesiel spustit tiez. tak som sa nato vykaslal a on sa casom spustil sam.
ahojte. ja by som chcel poradiť ohľadne spustenia hry counter strike source
Dnes som si nainštaloval hru css + všetky 3 patche ktoré sú potrebné čiže patch 16, 17 18. Po spustení hry mi vyhodí tieto 2 hlášky.
t-pack s WB napísal:ahojte. ja by som chcel poradiť ohľadne spustenia hry counter strike source
Dnes som si nainštaloval hru css + všetky 3 patche ktoré sú potrebné čiže patch 16, 17 18. Po spustení hry mi vyhodí tieto 2 hlášky.
Veríš či nie,mám tento istý problém. Najprv som si myslel, že to bude nejakou témou na Win,že som si dal, no nie. Potom som to preinštaloval aj 2krát a stále tie 2 isté hlášky. Ako to vyriešiť som ani ja nenašiel, že by vyšiel nejaký extra nový patch Mno neviem.
Potrebujem poradit. Doma sme si s bratom nainstalovali CS 1.6, kazdy na svojom pc. Vytvorime server, pripojime sa, vsetko je ok. Ale potrebujeme pridat aj zopar botov, aby to bola zabava, lenze prikaz na pridanie botov zrazu nefunguje. Takisto nefunguje ani zmena gravitacie. Vie niekto preco? Ja som v tomto uplny zaciatocnik. Pri single playeri mi tieto prikazy v konzole normalne funguju.
Ospravedlnujem sa, ale citat 175 stran dozadu nezvladam.
mp_forcechasecam 0 - Po smrti mozes spectatovat koho chces.
mp_forcechasecam 1 - Po smrti mozes spectatovat len svoj team.
mp_forcechasecam 2 - Po smrti nemozes spectatovat nikoho, vidis len svoju mrtvolu.
Musis ten prikaz hodit bud do server.cfg, alebo ho dat cez rcon.