Idealna teplota komponentov

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Idealna teplota komponentov

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Tak mam tu jeden problem, asi tento uz riesim vyse mesiac tak sa obratim na vas skusenejsich. Zaobstaral som si novy procesor Dual Core E6300, chladic pouzivam AC Freezera 7 Pro, fan som nasadil z BS II 120mm napojene na 7V. Za freezer mam nasadenu Noctuu 80mm aby odsal vzduch a na koniec vzadu 92mm Noctuu na vyfukovanie tepleho vzduchu. Moja otazka :arrow:

Mam pod tymi teplotamy lamat hlavu a najst sposob aby som to uchladil lepsie, alebo teploty mam v poriadku len to vidim ja ze nie.. ??. :?

Pridavam testy z OCCT ktore bolo spustene na hodinu.
:arrow:
Prílohy
2009-08-14-15h58-GPU1.png
2009-08-14-15h58-CPU2.png
2009-08-14-15h58-CPU1.png
Snímka102.jpg
Snímka101.jpg
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tie teploty máš úúúplne v poriadku. Čo by si chcel, aby mal celý PC 0 stupňov? :) Nemôžeš sa stále pozerať iba na to, či sa Ti niečo neprehrieva...Nelám si s tým hlavu a budeš kľudnejšie spávať...
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Dik za povzbudenie, lenze zajtra pride kamos a som zvedavi po OC ake budem mat, tot nechcem prejst 65C v Idle :?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Andrew007 napísal:Dik za povzbudenie, lenze zajtra pride kamos a som zvedavi po OC ake budem mat, tot nechcem prejst 65C v Idle :?
65 neprejdi ani v Burne
vindy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa vindy »

Šu-Do napísal:65 neprejdi ani v Burne
65C este nic nie je, tie procesory vydrzia vpohode dlhodobo aj 80C burn, ved aj throttlovonie zacina pri vyssej teplote.. aj tak ho nebude pouzivat 10 rokov...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

vindy napísal:65C este nic nie je, tie procesory vydrzia vpohode dlhodobo aj 80C burn, ved aj throttlovonie zacina pri vyssej teplote.. aj tak ho nebude pouzivat 10 rokov...
dlhodobo ? no neviem teda
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:dlhodobo ? no neviem teda
Su-Do mas nejake skusenostu s DC E6300 ?? bol umna kamos tak sme to dali stabilne na 3,8GHz , dalo sa to aj na 4Ghz len sme museli zvisit napetie a tym padom teploty rapidne sa zvisovali, pridavam screen :wink:

btw. je to v "norme" ? :)
Prílohy
1.jpg
Dajjdo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Dajjdo »

Jasné, že je to v norme. Takéto teploty keby mali všetci. Hmmm....
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

test bezi len 20 sekund... nechaj aspon 12-24 hod.. ak ti to nepadne.. teda nerestartne system.. alebo teploty nepresiahnu urcitu hranicu.. povedzme tych 65-70°C tak je to ok...
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:test bezi len 20 sekund... nechaj aspon 12-24 hod.. ak ti to nepadne.. teda nerestartne system.. alebo teploty nepresiahnu urcitu hranicu.. povedzme tych 65-70°C tak je to ok...
Su-Do pravda je taka ze sme s kamosom dosli nato, po viacerich testoch (rozmyslali, vyskusali veci viac nez 5 hodin) ze cidla su pokazene
1.AUX ukazuje 120C co uz vyse rok, to uz ani neriesim.
2.Test bezal samozrejme hodinu a nepadol system, bez chyb :) tento sem davam len aby som ukazal frekvenciu po vytazeni :)

Pouzivam pastu MX2 a mavam az extremne rapidne zvisovanie teplot na jadre ci cpu, napr. v Burn 55C a zrazu 77C co je nenormalne az prilis..

A ak mas nasledujuce otazky ci je chladic dobre pripevneni alebo nieco tkae, tak ano vsetko som uz vyskusal pozrel a neviem co stymi teplotamy.
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

co ja viem mne sa to zda nejake zvlasne procak a take srandy ja mam namiesto pasty indulonu a teplotu mam taku istu ako mas ty a to mam 4 jadrovy intel 2,33 Ghz ( E8200) na grafickej mam pasiv chladic a este hore na to som len polozil 12 cm obycajny fan zo stareho zdroja a teplotu jadra mam 45 ( bez fukara mam 60 a ked hram 116 ) a dobre bolo ... skorej ma stvu hdd mam 4 x 1 TB hned po sebou cidla teploty neviem ci tam su nezaujmal som sa o to ale palia ked ich sem tam vytahujem :)))
Napísať odpoveď