na aky ucel pouzivate pocitac?
-
tomaxx_199
Medium Professional
Ja taketo temy jednoducho nechapem
. Teraz ked povie KoCi (nic v zlom, KoCi) , ze kup pc, tak ty ho kupis? Alebo keby som ti ja povedal kup nb tak kupis zasa ten? A co keby to nevyhovovalo tvojim poziadavkam?(Ktore mimochodom este prilis nepozname.) Dalej by sme mohli pokracovat tak, ze nam ty povies ci chces kupit nieco, alebo robis prieskum co sa paci nam (a nie tebe!).
Ak chces kupit ty tak napis kolko si do toho ochotny invstovat a ci chces hrat narocnejsie hry. A ak robis prieskum alebo anketu tak napis hned.
Ak chces kupit ty tak napis kolko si do toho ochotny invstovat a ci chces hrat narocnejsie hry. A ak robis prieskum alebo anketu tak napis hned.
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Eh? Ale ved ti to tu uz zopar ludi vysvetlilo - Desktop na vsetko + hry, laptop na vsetko minus hry (okrem drahsich strojov), najlepsou je kombinacia oboch. Ja osobne to tiez tak mam, dnes uz sice stary, ale furt vykonny desktop s 2xLCD (jedno z nich 28''na HD filmy) a maly 10'' laptop (hoci aj ten ma Nvidiu 9300M GS).tomaxx_199 napísal:no ja sa neviem rozhodnut ze co sa mi zide. sice vyzera to chore. tak sa pytam naco pouzivate vi pocitac a co mate. chcem mat pc taky isty ako vi. lebo mne vsetko pasuje alebo poradte ako si to vybrat. ked budem mat slaby tak mam slaby ked budem mat super tak aj ten je dobry. vsetky su dobre.
Ak chces mat take iste PC ako my (teda my vsetci), tak to ich potrebujes slusnu kopu. Posledne 2 vety mi akosi nedavaju zmysel, prirovnal by som ich k indianskej lamanej Anglictine na Divokom Zapade. Celkom to definuje tento obrazok:
-
tomaxx_199
Medium Professional
hovorim ze pocitac si viem sam poskladat. chcem vediet ze ake mate vi pocitace a ja si podla toho kupim pocitac no tak povedane chcem mat taky pocitac ako ostatny . je mi to jedno aky to bude pocitac. skusim viac porozmyslat na notas sa rozhodnem ale na pocitac nie lebo neviem naco ten pocitac budem pouzivat. nechcem kupovat zbytocne drahy. ale asi uz ma daco napada
//autoeditácia príspevku ( 16 Aug 2009, 13:30 )
asi to bude taky na 20% hry 50% multimedia 30% internet a to je vsetko. dobre ze tu davate.
//autoeditácia príspevku ( 16 Aug 2009, 13:30 )
asi to bude taky na 20% hry 50% multimedia 30% internet a to je vsetko. dobre ze tu davate.
Co mas stale s tym "my" ved je tu zaregistrovanych xy ludi a kazdy ma iny pocitac.Co ti tu mame kazdy vypisat svoj a ty si vyberies?To uz je moc... 
Ty si vyberas pocitac podla inych?Ved na nete mas tolko roznych recenzii a vselijakych testov, ze aj debil by si vedel vybrat ktory komponent je dobry.Zariad sa uz podla tvojej cenovej urovne.
Ty si vyberas pocitac podla inych?Ved na nete mas tolko roznych recenzii a vselijakych testov, ze aj debil by si vedel vybrat ktory komponent je dobry.Zariad sa uz podla tvojej cenovej urovne.
100% suhlas.KoCi napísal:Toto uz nema dalej zmysel komentovat.
-
tomaxx_199
Medium Professional
a ja neviem. je uz to blbe nic s tej temy. ja sa mozno viem rozhodnut ale co ked to bude nedobre ja chcem vase rady alebo daco co mi poradi niejaky test alebo navod. ja mozno daco ine mam ako vi
//autoeditácia príspevku ( 16 Aug 2009, 14:57 )
ja som chcel vediet ci sa oplati hrat hry a ci ma to bude vzdy bavit. a aky pocitac by ste vi mne doporucili. alebo ake sa teraz najviac predavaju hracie alebo normalne?
//autoeditácia príspevku ( 16 Aug 2009, 14:57 )
ja som chcel vediet ci sa oplati hrat hry a ci ma to bude vzdy bavit. a aky pocitac by ste vi mne doporucili. alebo ake sa teraz najviac predavaju hracie alebo normalne?
Neviem kolko mas rokov, ale co poznam kamaratov tak vsetkych prestali hry bavit ked mali 15-16, zacali sa zaujimat o ine veci a uz nebolo tolko casu ako ked boli mensi a sedeli cele dni za pocitacom.Teraz si obcas nieco zahraju, ale uz nie tak ako niekedy.Takze po 15 ta to uz prejde ako skoro kazdeho vratane mna.
-
tomaxx_199
Medium Professional
ale vsetky rady su dobre. mozno mi pomozes.
//autoeditácia príspevku ( 16 Aug 2009, 15:52 )
//autoeditácia príspevku ( 16 Aug 2009, 15:52 )
to by som rad bol keby ma nebavili aspon nemusim kupovat hraci pocitac. ale si si isty ze prestane? takze viem ze do pracovne sa zide multimedialny pocitac. ale este by ma zaujimalo co nanim robite. lebo dajaka velka nuda je bez hier. ja sa musim oducit hrat hry to je dobry napad. to si my pomoholPlasmon napísal:Neviem kolko mas rokov, ale co poznam kamaratov tak vsetkych prestali hry bavit ked mali 15-16, zacali sa zaujimat o ine veci a uz nebolo tolko casu ako ked boli mensi a sedeli cele dni za pocitacom.Teraz si obcas nieco zahraju, ale uz nie tak ako niekedy.Takze po 15 ta to uz prejde ako skoro kazdeho vratane mna.
tomaxx_199 napísal:ja sa musim oducit hrat hry to je dobry napad. to si my pomohol
ja mam na hry xbox a PC pouzivam na 90% net a 10% kancelarske veci.
ked vyjde nejaka hra ktora stoji za to tak si stiahnem a zahram na xboxe ale hry casto nehram...iba ak ma uz vazne nuda zabija...alebo s partiou zahrame nejake veci v multiplayeri