Ktory mobil ma najsilnejsie reproduktory?
Ktory mobil ma najsilnejsie reproduktory?
Pytam sa len informativne, ked som mal nokiu 6233 aj 6234 a pustil som to naplno tak vsetci cumeli z coho to hra tak hlasno. Doteraz som v ruke nemal mobil ktory by hral silnejsie. Viete o nieakom?
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ktory mobil ma najsilnejsie reproduktory?
nokia n rada ktora ma dva repraky ako n95 a podobne26lukas26 napísal:Pytam sa len informativne, ked som mal nokiu 6233 aj 6234 a pustil som to naplno tak vsetci cumeli z coho to hra tak hlasno. Doteraz som v ruke nemal mobil ktory by hral silnejsie. Viete o nieakom?
-
vladenko007
VIP
-
vladenko007
VIP
Ale skus presne to iste zvonenie alebo mp3 spustit aj na 6233 aj na N958GB ktore sa ti bude zdat silnejsie.26lukas26 napísal:N95 8gb, N73 aj N80 som pouzival je to taky priemer
Re: Ktory mobil ma najsilnejsie reproduktory?
Super, bude sa sirit trend ze kto ma hlucnejsi mobil v MHD, tym je vecsi frajer. Super, fakt super! Alebo niekde v parku o 11tej vecer zapnes take kriciace hov*do....26lukas26 napísal:Pytam sa len informativne, ked som mal nokiu 6233 aj 6234 a pustil som to naplno tak vsetci cumeli z coho to hra tak hlasno. Doteraz som v ruke nemal mobil ktory by hral silnejsie. Viete o nieakom?
(som si vedomy OT ale pozrite sa na to z druhej strany)
Kto ti vravel ze to chce pustat v MHD?Nenavazaj sa do neho ako ko*ot pred tym ako si uvedomis ze sa to moze pytat len z informativneho hladiska.
K teme : ja mam SE W550 a s radostou prekrici 6233 aj N95 8GB.Ale zase s takou 5800kou sa moc nemozem porovnavat ta hra sice skoro rovnako hlasno (trochu tichsie) ale kvalita je ovela lepsia.Tym nevravim ze W550 ma zlu kvalitu
.Ale jednoducho to nie je to co 5800.A na W550 je to robene tak ze je samostatne aj vyskovy reprak aj stredobasovy takze sa nenamaha zbytocne jeden reprak so vsetkymi frekvenciami
K teme : ja mam SE W550 a s radostou prekrici 6233 aj N95 8GB.Ale zase s takou 5800kou sa moc nemozem porovnavat ta hra sice skoro rovnako hlasno (trochu tichsie) ale kvalita je ovela lepsia.Tym nevravim ze W550 ma zlu kvalitu
Nepochybujem ze telefon ma silne repro ale v tom videu sa mi ten pohar zda byt s niecim prestreleny.Dajjdo napísal:Tak 6233 má ešte o trochu slabšie repro ako NOKIA 5800XpressMusic.
Tu máš videjko ako vyčíňala na jednej párty. Ak nemáš prachy ma 5800XM tak potom 6233 to má o trochu slabšie repráky.
/Som jej osobný vlastník a môžem ju len odporúčať
Ale ved som pisal ze aj hra hlasno (ze o tom nepochybujem!)Dajjdo napísal:Nejde o video ale o mobil a jeho repro. Držal si ho už v ruke a počul ako hrá. NIE? NO TAK!