na aky ucel pouzivate pocitac?
Moja rec.Pilifo napísal:No a ešte k tomu "Ja sa musím odnaučiť hrať hry.", tak na čo ešte čakáš? Tak si kúp notebook s integrovanou grafikou a na ňom sa teda moc nenahráš. Ale najlepšie by bolo, keby si si dal pauzu od PC - asi by Ti to prospelo.
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
LOL, kupovať PC podľa toho, aký ho majú ostatní? Sám si uváž, či to chceš na hry/prácu. Keď by si si vybral notebook, nemusíš sa báť, že si nič nezahráš, nejaké hry ti pôjdu, ale nečakaj od toho veľa. Ja osobne by som PC nekupoval [veľká spotreba energie, neprenosný, hlučný (ak nemáš nejaké vodné chladenie)]. Pokiaľ chceš hrať hry, tak jednoznačne kúp PC, aby si potom neľutoval, že si sa rozhodol nesprávne.
-
tomaxx_199
Medium Professional
Ja mam teiz aj PC aj notebook a obidva su sroty.Kedysi som chcel kupit dobre stroje a nakoniec som rad ze som kupil lacne shity.Multimedia typu hudba,dvd,avi filmy to taha jedna radost, na internet je to ako stvorene a hry na tom skoro nejdu a to je ta vyhoda.Ked mi pride nejaka navsteva aspon mi nesadaju za pocitac s tym ze sa chcu hrat 
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
tu mas alternativu... http://www.alienware.com/products/noteb ... uters.aspx
- hned ten prvy za $1,799 v pohode zvladne aj dnesne hry a mozes ho prenasat
- hned ten prvy za $1,799 v pohode zvladne aj dnesne hry a mozes ho prenasat
Pokial aj tak skladas kompy ako pises prispevky tak potom lutujem tie komponentz co sa ti dostanu pod ruku kamarade..K- bo ty si uz asi cisty.... ja neviem ani to nazvat..sorrytomaxx_199 napísal:a ja neviem. je uz to blbe nic s tej temy. ja sa mozno viem rozhodnut ale co ked to bude nedobre ja chcem vase rady alebo daco co mi poradi niejaky test alebo navod. ja mozno daco ine mam ako vi
//autoeditácia príspevku ( 16 Aug 2009, 14:57 )
ja som chcel vediet ci sa oplati hrat hry a ci ma to bude vzdy bavit. a aky pocitac by ste vi mne doporucili. alebo ake sa teraz najviac predavaju hracie alebo normalne?
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
tomaxx_199
Medium Professional