Isic v lete
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Na vlak by som to ešte pochopila, tam sa tá trasa škola- bydlisko presne udáva, ale na autobus by to nemala mať dopad. A to s tou SAD kartičkou tiež chápem, na to väčšinou nedávajú. Už si zvykli na ISIC. Zase moja skúsenosť, ukázať všetky kartičky, čo mám. Raz mi tak pán vodič dal na ISIC 15% zľavu a na SAD kartičku 50% zľavu. Čo má tiež logiku. 
-
leso789
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
praveze ked mate univerzitny ISIC tak vo vlakovej doprave 50% zlava plati pocas celeho roka kamkolvek cestujete...
s autobusmi to je uz ine, lebo existuje vela sukromnych spolocnosti (aj vecsina SAD su uz sukromne spolocnosti), ktore nie su povinni vam vobec nejaku zlavu uznat - a ide tam o to, ze jednotlive VÚC preplacaju dopravcom tieto zlavy, ale nie vsetkym sukromnikom sa s tym chce zaoberat tak jednoducho neposkytuju ziadne zlavy
s autobusmi to je uz ine, lebo existuje vela sukromnych spolocnosti (aj vecsina SAD su uz sukromne spolocnosti), ktore nie su povinni vam vobec nejaku zlavu uznat - a ide tam o to, ze jednotlive VÚC preplacaju dopravcom tieto zlavy, ale nie vsetkym sukromnikom sa s tym chce zaoberat tak jednoducho neposkytuju ziadne zlavy