Jej otec je veelky problem:(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Povedz fotrovi že smdrí ;). A keď sa s tebou rozišla koli otcovi, tak jej povedz, že smrdí aj ona.

K téme:
Ak je dovod iný ako "tatýčko" tieto riadky ani nečítaj ;)

Prečo sa s fotrom nepovyprávaš ako chlap s chlaom? Mu vysvetli, že ju miluješ a že vaša láska je nekonečná, a podobné kaleráby.
Keď nie tak jedine sa stretávať tajne. Aspoň to bude romantické ;)
peter68
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa peter68 »

je to tak ze 2 dni ma uplne ignorovala..ale uplne..vobec som nevedel co sa deje lebo sme sa nepohadali..nic vsetko bolo v pohode..a zrazu mi na icq napisala ze si uvedomila ze nechce nejaky vazny vztah a ze nepotrebuje chalana, ze jej nechyba aby s niekym chodila :cry: :cry: a velmi sa ospravednovala ze ju to mrzi a podobne...akoze nechapem
v ten den ked som sa to dozveel ze ma nechala tak som siel na zabavu, samozrejme ze som sa tam zajeba**** s druhou babou aby som na nu aspon chvilu nemyslel a dnes mi napisala ze ju to dost zobralo atd...co si otom myslite??lebo ja uz fakt nwm dpc
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Bla bla bla.... Sama nevie co chce. Dropni ju z playlistu, najdi si normalnu babu s ktorou si trosku aj uzijes a nebudes sa musiet schovavat a riesit veci ako s hentou. A az raz dorastie a bude vediet co chce, s tym ze jej otecko sa vzpamata, tak nech Ti zavola...

Mozno krute, ale ja by som na Tvojom mieste fakt na to kaslal. Stoji Ti to za to? Riesit nejake "problemy" podobneho charakteru? Po ulici chodi tolko krasnych bab, co nemaju ani nasrate v hlave a aj rodicov maju ako-tak normalnych...
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

peter68 napísal: v ten den ked som sa to dozveel ze ma nechala tak som siel na zabavu, samozrejme ze som sa tam zajeba******** s druhou babou aby som na nu aspon chvilu nemyslel a dnes mi napisala ze ju to dost zobralo atd...co si otom myslite??lebo ja uz fakt nwm dpc
Ona si asi myslela ze teraz budes drzat celibat :)
ale vazne: asi urcite k tebe neco citi ked to napisala..alebo..aj ked sa s tebou rozisla, chce ta mat pod kontrolou...

P.S. Aspon mas pokoj od rodicov :)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

:) hmm prve ze nechce ziaden vztah a teraz ze sa uvedomila ? to nie je ziadna novinka ja by som povedal ze ak ju mas este stale rad skus to ;)

doveruj ale preveruj! :wink:
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

Hm zazil som to aj ja , vtedy som ma 19 zenska 16 , jej foter bol zasadne proti tomu aby sme sa stretavali a bla bla , moj osobny nazor je ze je to presadeni sa ak sa fotra boji teraz bude sa aj o 5 rokov a nebude chodit s nikym koho jej jej tatik neodobri , poropravat sa je pekna dilema pretoze ak to nevyjde podla ocakavani zakaze jej jej chodit vonka a take naprieky, dotycnu som proste nechal a nasiel inu ... sak na zemi je kopec bab s ktorymi sa da chodit jedna pride druha odijde no a co teraz ... to je jak riesit havarovane auto lepit klepat gitovat aj tak sa to furt serie , kupim si nove a je to :))))
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Jej otec je veelky problem:(

Príspevok od používateľa erytrocyt »

peter68 napísal:Zdravim, dufam ze mi pomozete. Chodim s jednou babou, sice kratko ale mame sa velmi radi, ale najvacsi problem je v jej otcovi. Nechce aby sme spolu chodili, teda on nechce aby mala hocijakeho chalana, ze vraj az do vysokej nechce aby s niekym chodila :cry: cize by sme sa museli stretavat iba tajne, aby nato neprisiel a cez skolu to bude horsie lebo sa uvidime mozno tak cez vikend..aj ked byvame od seba 2km :cry: viete mi v tomto poradit?co teda s tym jej otcom?
No ja si myslím, že problém nie si ty. Problém je jej otec samotný. Jeho dcérka mala 5 rokov, staral sa o ňu, nosil jej hračky, varil dobrotky, kupoval sladkosti, a ona ho za to neuveriteľne ľubila. Ale čas pokročil, no jej tatko si to nevšimol. Nevšimol si, že jeho maličká dcérka je už krásna mladá žena, ktorá si chce nájsť svoju polovičku. Je na ňu stále naviazaný, a nedokáže si pripustiť, že je možné, aby do života jeho maličkej dcérky vstúpil iný muž.
Asi takto nejako to vidím ja. Trpí určitým komplexom, a ja ti poviem, máš problém.

Niekto tu písal, že by si na to mal ísť cez jej mamu. Ano, aj toto by mohlo byť riešenie, ale iba v prípade, že jeho žena je žena ako remeň. Ak je to len panička, ktorá svojho pána na slovo poslúchne, tak tadeto cesta nebude viesť. To že sa s ním porozprávaš osobne, podľa mňa, to nemá ani cenu. Pre začiatok to skús s jej mamkou. To by celkom za určitých okolností šlo.

Daj ale pozor, aby si svojou prítomnosťou svojej priateľke nekomplikoval život. Pretože takýto tatkovia vedia svojej dcérenke pekne zavariť. Ty odídeš domov, ale ona bude mať doma peklo.

Toto sú ale iba moje myšlienky, netvrdím že bude fungovať to či to, v tvojom prípade, musíš skúšať. A nič len skúšať, a nájsť si k jej otcovi cestu. Držím malý prst na nohe :)
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

kámo ak sa ľúbite tak není problém, budete sa musieť prispôsobiť a jedine stretávať sa tajne... ja som mal tiež babu, no a proti mne boli obaja rodičia, neznášali ma, pol roka sme sa tajne stretávali, no po 3/4 ma prvý krát videli a neboli z toho nadšený, robili všetko preto aby nás rozdelili aj ked sme boli spolu už vyše roka, no nedarilo sa im to, no smola bola v tom, že aj po roku a pol som si ich nezískal ničím a stále ma nenávideli... no a nakoniec sme sa rozišli :(
Skúste sa najprv potajomky stretávať a potom pomaly a postupne získavať jeho dôveru a možno to pohne skaly alebo nie...a uvidíš čo ďalej 8)
Napísať odpoveď