peter68 napísal:Zdravim, dufam ze mi pomozete. Chodim s jednou babou, sice kratko ale mame sa velmi radi, ale najvacsi problem je v jej otcovi. Nechce aby sme spolu chodili, teda on nechce aby mala hocijakeho chalana, ze vraj az do vysokej nechce aby s niekym chodila

cize by sme sa museli stretavat iba tajne, aby nato neprisiel a cez skolu to bude horsie lebo sa uvidime mozno tak cez vikend..aj ked byvame od seba 2km

viete mi v tomto poradit?co teda s tym jej otcom?
No ja si myslím, že problém nie si ty. Problém je jej otec samotný. Jeho dcérka mala 5 rokov, staral sa o ňu, nosil jej hračky, varil dobrotky, kupoval sladkosti, a ona ho za to neuveriteľne ľubila. Ale čas pokročil, no jej tatko si to nevšimol. Nevšimol si, že jeho maličká dcérka je už krásna mladá žena, ktorá si chce nájsť svoju polovičku. Je na ňu stále naviazaný, a nedokáže si pripustiť, že je možné, aby do života jeho maličkej dcérky vstúpil iný muž.
Asi takto nejako to vidím ja. Trpí určitým komplexom, a ja ti poviem, máš problém.
Niekto tu písal, že by si na to mal ísť cez jej mamu. Ano, aj toto by mohlo byť riešenie, ale iba v prípade, že jeho žena je žena ako remeň. Ak je to len panička, ktorá svojho pána na slovo poslúchne, tak tadeto cesta nebude viesť. To že sa s ním porozprávaš osobne, podľa mňa, to nemá ani cenu. Pre začiatok to skús s jej mamkou. To by celkom za určitých okolností šlo.
Daj ale pozor, aby si svojou prítomnosťou svojej priateľke nekomplikoval život. Pretože takýto tatkovia vedia svojej dcérenke pekne zavariť. Ty odídeš domov, ale ona bude mať doma peklo.
Toto sú ale iba moje myšlienky, netvrdím že bude fungovať to či to, v tvojom prípade, musíš skúšať. A nič len skúšať, a nájsť si k jej otcovi cestu. Držím malý prst na nohe