Homosexualita

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ColdRain »

patress: ked budes nabuduce pretahovat frajerku sprav si dierku do kondomu, lebo inac ztoho dietatko nebude ;)
1, oni deti fyzicky mozu mat
2, nie su nebezpecni, su asi tak nebezpecni ako akykolvek heterak, tiez mas kopu pripadov znasilnenia zien muzom
3, ked prinos hodnotis len schopnostou plodit potomstvo vrat sa do jaskyne a buchaj dva kamene o seba mozno prides nato co je to ohen
4, homosexual si vybera partnera rovnocenneho, s ktorym sa navzajom uspokojuju emocne aj fyzicky, zatial co tebou spomenute uchylky vyhladavaju obete ktore sa nemozu branit, vidis ten rozdiel?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

DeGothique napísal:História, archeológia. Biblia, najmä Starý zákon, je viacmenej jediná kronika zaniknutých národov. A tam sa naozaj nejedná o náboženské otázky
No máš sčasti pravdu, ale čo sa týka hodnovernosti, tak o tom by sa dalo polemizovať.

patress : S prvou časťou tvojho príspevku súhlasím, s druhou vôbec, viď. to, čo napísal ColdRain nado mnou.
patress
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa patress »

ColdRain napísal:patress: ked budes nabuduce pretahovat frajerku sprav si dierku do kondomu, lebo inac ztoho dietatko nebude ;)
1, oni deti fyzicky mozu mat
2, nie su nebezpecni, su asi tak nebezpecni ako akykolvek heterak, tiez mas kopu pripadov znasilnenia zien muzom
3, ked prinos hodnotis len schopnostou plodit potomstvo vrat sa do jaskyne a buchaj dva kamene o seba mozno prides nato co je to ohen
4, homosexual si vybera partnera rovnocenneho, s ktorym sa navzajom uspokojuju emocne aj fyzicky, zatial co tebou spomenute uchylky vyhladavaju obete ktore sa nemozu branit, vidis ten rozdiel?
1. fyzicky ano nesplodia ich..a s toho chudacika dietatka nic poriadne nevyrastie ..ked sa mi budu rodicia hadat kto je ocko a kto maminka.
2.myslim ze pre chlapa je vrcholne a niekolko nasobne neprijemnejsie ked ho znasilni chlap. a to myslim potvrdi kazdy normalny chlap
3.nepochopil si ma ja som reagoval nato ze je to proti prirode. a tak som to bral vo vztahu s prirodou ci maju prinos alebo nie. vo vztahu clovek-priroda..nie vztahhy a city.
4.suhlasim ale predsalen je to nezdrave iba o to sa mi jedna. myslim ze nieje zdrave vidiet ist dvoch chlapov za ruky, bozkavat sa...ba nieco viac.. to nieje zdrave....
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

diskusia o nabozenstve je v inej teme - http://www.hojko.com/boh-a-nabozenstva-t19486.html.
Z toho co pises by si niekto neznaly ludskej rasy (nechcel som priamo napisat mimozemstan) vyvodil nasledovne:
1) Ludia maju sex len za ucelom splodenia potomka.
2) Pocet ludi na zemi je prudko ohrozeny homosexualitou.

k bodu druhemu - vsetko v prirode sa snazi zit v akejsi harmonickej rovnovahe (ovsem s nami sa nejak preratala, kedze sme sa tak namnozili a nicime vsetko na co siahneme).. tak preco sa nedomnievat, ze donekonecna omielana homosexualita nie je prave dosledkom takejto rovnovahy, aby nemal dieta kazdy? Uznavam, je to len nepodlozena spekulacia, ale o co horsia ako perly ktore tu pustas ty? BTW stale sa drzis roviny, ze sa to tyka len ludi, pricom je jasne, ze sa to tyka zivocichov celkovo.

Patress - keby si zistil ze niekto z tvojich dobrych kamaratov je gay - prestal by byt tvojim dobrym kamaratom a stal by sa zrudou, ktora nemala uvidiet svetlo sveta? Tomu hovorim pokrytectvo jak prasa. A pokrytectvo je jedna z tych horsich ludskych vlastnosti. Mozno by si zmenil nazor na vec, keby zistis, ze k nim patri aj tvoj syn (ked nejaky bude). Upries mu pravo na zivot?

Prepac, aj ked sa radim k tej - podla teba zdravej - skupine, aj tak s tebou nemozem suhlasit. Mozno je medzi nami ten rozdiel, ze ty ziadneho homosexuala vo svojom nepoznas (resp. aspon to o nom nevies).

- tema sa vsak zacala uberat inym smerom, nez bola zalozena, za seba sa tak autorovi ospravedlnujem. Na diskusiu o homosexualoch tu uz tema davno je: http://www.hojko.com/aky-mate-nazor-na- ... 23083.html
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

patress/all: A kde je napísané ako má človek vyzerať?!
Možno práve ty/ja (hetero) sme kkti a buze**** sú tí pravý(prvý) ľudia.
Kebyže sa tebe homosexuál smeje zato, že si hetero a hovorí, že je to proti prírode?
(Nie, nie som gay)
patress
Zablokovaný
Zablokovaný

KoCi napísal:diskusia o nabozenstve je v inej teme.
Z toho co pises by si niekto neznaly ludskej rasy (nechcel som priamo napisat mimozemstan) vyvodil nasledovne:
1) Ludia maju sex len za ucelom splodenia potomka.
2) Pocet ludi na zemi je prudko ohrozeny homosexualitou.

k bodu druhemu - vsetko v prirode sa snazi zit v akejsi harmonickej rovnovahe (ovsem s nami sa nejak preratala, kedze sme sa tak namnozili a nicime vsetko na co siahneme).. tak preco sa nedomnievat, ze donekonecna omielana homosexualita nie je prave dosledkom takejto rovnovahy, aby nemal dieta kazdy? Uznavam, je to len nepodlozena spekulacia, ale o co horsia ako perly ktore tu pustas ty? BTW stale sa drzis roviny, ze sa to tyka len ludi, pricom je jasne, ze sa to tyka zivocichov celkovo.

Patress - keby si zistil ze niekto z tvojich dobrych kamaratov je gay - prestal by byt tvojim dobrym kamaratom a stal by sa zrudou, ktora nemala uvidiet svetlo sveta? Tomu hovorim pokrytectvo jak prasa. A pokrytectvo je jedna z tych horsich ludskych vlastnosti. Mozno by si zmenil nazor na vec, keby zistis, ze k nim patri aj tvoj syn (ked nejaky bude). Upries mu pravo na zivot?

Prepac, aj ked sa radim k tej - podla teba zdravej - skupine, aj tak s tebou nemozem suhlasit. Mozno je medzi nami ten rozdiel, ze ty ziadneho homosexuala vo svojom nepoznas (resp. aspon to o nom nevies).
suhlasim s tebou ..no samozrejme homosexuala vo svojom blizkom okoli mam. Ja nikomu neodopieram pravo na zivot .a nikdy som nikoho nenazval zruda..neodsudzujem ich.. toto bol len moj nazor na tuto mensinu populacie. nieje to zdrave..je to iba moj nazor..samozrejme mozno som to prehnal . ale nechcem nokoho odsudovat a podobne

//autoeditácia príspevku ( 17 Aug 2009, 2:10 )
Gepid napísal:patress/all: A kde je napísané ako má človek vyzerať?!
Možno práve ty/ja (hetero) sme kkti a buze**** sú tí pravý(prvý) ľudia.
Kebyže sa tebe homosexuál smeje zato, že si hetero a hovorí, že je to proti prírode?
(Nie, nie som gay)
urcite sa to bere tak ze su mensina a oni si to prevazne uvedomuju ze to oni su iny... a ja sa nikomu nesmejem ani nikoho neodsudujem.

a za dalsie..keby bol prvy clovek homosexual nebol by si tu ani nikto z nas
hughito
Redeemer
Redeemer

Odkiaľ furt berieš to : nie je to zdravé.

A čím to nie je zdravé ? Odkiaľ berieš tieto informácie ?
Čo je to zdravé ?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Homosexual != neplodny* .. do tejto sfery kludne zaclen aj bisexualitu.

Trosku (naozaj len trosku) si ma pobavil s tym, ze ich neodsudzujes a neupieras im pravo na zivot. Rozmyslam, ako si potom svoje prispevky plne negativ voci tejto - ako sam vravis - poruche, mam vysvetlit? Bud mas nejaky nazor (ktory ale je mozne vyvratit/uviest na spravnu mieru - mylit sa moze kazdy), alebo nemas. Neda sa "bojovat" na oboch frontoch.

Verim, ze som sa vyjadril v tejto teme viac, nez som mal vobec v umysle (povodne som nemal v umysle ju ani otvarat, holt zvedavost), tak mi iste odpustite, ked sa viac k teme nebudem vyjadrovat :)

HOWGH!

* != - zapis pre znamienko nerovna sa
patress
Zablokovaný
Zablokovaný

hughito napísal:Odkiaľ furt berieš to : nie je to zdravé.

A čím to nie je zdravé ? Odkiaľ berieš tieto informácie ?
Čo je to zdravé ?
ja to neberiem.. to je prve co mi pride na rozum v spojeni s homosexualitou.. proste nieco rusive, ine , nie normalne, (ked sa jedna o chlapa: chlap by mal byt chlap, nie zena), je to v rozpore zo vsetkym,

a čo je to zdravé :roll: : ovocie, zelenina, hlavne babany a kiwi :wink:

//autoeditácia príspevku ( 17 Aug 2009, 2:27 )
KoCi napísal:Homosexual != neplodny* .. do tejto sfery kludne zaclen aj bisexualitu.

Trosku (naozaj len trosku) si ma pobavil s tym, ze ich neodsudzujes a neupieras im pravo na zivot. Rozmyslam, ako si potom svoje prispevky plne negativ voci tejto - ako sam vravis - poruche, mam vysvetlit? Bud mas nejaky nazor (ktory ale je mozne vyvratit/uviest na spravnu mieru - mylit sa moze kazdy), alebo nemas. Neda sa "bojovat" na oboch frontoch.

Verim, ze som sa vyjadril v tejto teme viac, nez som mal vobec v umysle (povodne som nemal v umysle ju ani otvarat, holt zvedavost), tak mi iste odpustite, ked sa viac k teme nebudem vyjadrovat :)

HOWGH!

* != - zapis pre znamienko nerovna sa
mas pravdu protirecim si :oops:
a ano je to porucha. samozrejme nenutim vas suhlasit so mnou mozte ma opravit moztre moj nazor vyvratit...posledne co chcem je hadat sa
ColdRain
Addict
Addict

patres:
1, dieta by sa vyvijalo uplne normalne keby na neho nikto neukazoval prstom
2, tento argument ti teda nezeram a myslim, ze keby si to povedal zene ktoru niekto znasilnil oplula by ta a vobec by som sa jej nedivil
3, clovek-priroda? ved vzisli z prirody a ked ta vo vztahu ludstva s prirodou seru prave tie 4% ludi...
4, nezdrave, nezdrave, CO je nezdrave? maju ztoho lepru alebo co? mne osobne nevadi vidiet dvoch chalanov ruku v ruke, dkonca som nehodil tycku ani ked som ich videl bozkavat sa, takysto ako ked som sa ja bozkaval s frajerkou v parku, mozu sa aj oni
hughito
Redeemer
Redeemer

ja to neberiem.. to je prve co mi pride na rozum v spojeni s homosexualitou.. proste nieco rusive, ine , nie normalne, (ked sa jedna o chlapa: chlap by mal byt chlap, nie zena), je to v rozpore zo vsetkym,
Ale ty používaš pojem nezdravé.
V rozpore čím to je ? S väčšinou ?
:wink:
patress
Zablokovaný
Zablokovaný

ColdRain napísal:patres:
1, dieta by sa vyvijalo uplne normalne keby na neho nikto neukazoval prstom
2, tento argument ti teda nezeram a myslim, ze keby si to povedal zene ktoru niekto znasilnil oplula by ta a vobec by som sa jej nedivil
3, clovek-priroda? ved vzisli z prirody a ked ta vo vztahu ludstva s prirodou seru prave tie 4% ludi...
4, nezdrave, nezdrave, CO je nezdrave? maju ztoho lepru alebo co? mne osobne nevadi vidiet dvoch chalanov ruku v ruke, dkonca som nehodil tycku ani ked som ich videl bozkavat sa, takysto ako ked som sa ja bozkaval s frajerkou v parku, mozu sa aj oni
1.nevyvyjalo .. poznam osobne viacero pripadov kedy to dieta ma uz pubertu a nieje v poriadku je odvrhovane a ine. pritom sa nezdoveruje s tym ze ma dvoch ockoy
2.prave preto som chcel napisat toto: ...tak isto ako ma traumu a znechutenie zena ked ju znasilni chlap...to tiez nieje normalne tak laskavo nevrav ze by ma koli niecomu mala zena oplut suhlasila by so mnou...
3.vzisli z prirody ale nie uplne v poriadku
4.mne to vadi a velmi je to nechutne a nenormalne a ano nezdrave...s tymto nazorom som sa kedysi zdoveril aj s rodicmi znamimi a podobne ked nato dosla tema a uplne so mnou suhlasili. mne osobne by vadilo vidiet dvoch gayov cozkavat a obchytkavat sa v parku z priatelkou by som urciite odysiel ani jej to neroby dobre

teraz dam otazku pre zeny: co si o tom myslite vy mile damy. a ci mate nieco proti mojmu nazoru.

//autoeditácia príspevku ( 17 Aug 2009, 3:18 )
hughito napísal:Ale ty používaš pojem nezdravé.
V rozpore čím to je ? S väčšinou ?
:wink:
ano aj z vacsinou... ale to je jeden z dovodov
v rozpore zo zdravim vnimanim... ved ja neviem ako to chapete vy ale ja to inak chapat nedokazem.... je to proste neprirodzene a ine je to chore pretoze ziadny zdravy (psychycky) clovek by nemal uprednostnovat rovnake pohlavie po vsetkych strankach
hughito
Redeemer
Redeemer

v rozpore zo zdravim vnimanim... ved ja neviem ako to chapete vy ale ja to inak chapat nedokazem.... je to proste neprirodzene a ine je to chore pretoze ziadny zdravy (psychycky) clovek by nemal uprednostnovat rovnake pohlavie po vsetkych strankach
Motáš, je to svojim spôsobom odchylnosť, ale to je aj veľa ďalších vecí.
Myslím, že tí ľudia nemajú žiadne problémy zo psychikou ani nič podobné.
A nie je to ani nezdravé ( prečo by malo byť ) a ani nebezpečné ( ako pedofília ).
ColdRain
Addict
Addict

patres
1, napisal si to presne, je odvrhovane, odvrhovane kolektivom, ale keby nebolo, keby si nan nikto neukazoval prstom tak by fungovalo uplne normalne, homosexualita je sposobovana jednym konkretnym genom, nie poruchou genu, ale konkretnym genom, takze to nie je choroba a neda sa preniest ;)
2, mozno sme sa nepochopili, ak si to myslel tak, ze oboje su velmi ponizujuce, berem spat, ale tvoj prispevok vyznel tak, ze ked muza znasilni muz je to horsie ako ked niekto znasilni zenu, ak si to myslel takto, trvam na svojom prispevku
3, pozri bod 1
4, toto je vec nazoru, ako sa nato pozeras, netvrdim ti, ze ten svoj mas zmenit, ale takysto ti mozem napisat ten moj a to je, ze kazdy ma pravo na lasku, a ked je ta laska opetovana tak obaja maju pravo si tu lasku uzivat, no s mierou, takisto ako ty nespis s frajerkou v strede namestia, nerobia to ani oni, ale na bozkoch fakt nevidim nic zle
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

chlapci ste OT riesite tu uplne inu diskusiu ako je tema

Som zvedavy ako autor temy dopadol ako mu to povedal/nepovedal/upozornil lebo posledne 2 strany riesite len ine veci :roll:

//osemsty prispevok :smt009 :aasmile3: :icecream: :licklips:
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

lollo napísal:chlapci ste OT riesite tu uplne inu diskusiu ako je tema

Som zvedavy ako autor temy dopadol ako mu to povedal/nepovedal/upozornil lebo posledne 2 strany riesite len ine veci :roll:
Moja rec - by som to premazal!! :twisted:
DeGothique
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa DeGothique »

No, že ako som dopadol?? Dnes som ho stretol u mamy v cukrárni. A bolo to to najtrápnejšie stretnutie môjho života. Mama obsluhovala, ja kecal s kamoškou a on si k nám prisadol. Poriadne ma pred ňou strápnil :evil:

Ale potom som mu povedal, že nie som slepý, že vidím, o čo sa pokúša. Jasne a BEZ vulgarizmov som mu povedal, že nie som gay. Myslím, že to pochopil, lebo odišiel bez pozdravu ani neviem kam. Ale už dá asi pokoj.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

je jedno ci si sa strapnil alebo nie :) mozno to tak nevyzera ale svoj ciel si dosiahol ;) takze ked sa ku tebe nebude uz ozyvat tak to bude fajn! a dufam ze to pochopil ked si mu to dal najavo btw co si mu povedal :D
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Preco sudis ludi podla sex. orientacie? Ved aj gay je len taky isty clovek ako ty. :) Skus sa nad tym zamysliet a pozeraj sa nato z ineho pohladu.
patress
Zablokovaný
Zablokovaný

DeGothique napísal:No, že ako som dopadol?? Dnes som ho stretol u mamy v cukrárni. A bolo to to najtrápnejšie stretnutie môjho života. Mama obsluhovala, ja kecal s kamoškou a on si k nám prisadol. Poriadne ma pred ňou strápnil :evil:

Ale potom som mu povedal, že nie som slepý, že vidím, o čo sa pokúša. Jasne a BEZ vulgarizmov som mu povedal, že nie som gay. Myslím, že to pochopil, lebo odišiel bez pozdravu ani neviem kam. Ale už dá asi pokoj.
obdivujem ta ze si dokazal jednat kludne... no chapem bol si s kamatarkou a na verejnosti..ale v sukromi by som sa neudrzal ..ato ze by ma skoro verejne strapnil alebo aj iba pred kamaratkou tak zato by musel zaplatit

ale gratulujem ti..asi si vyriesil svoj problem :wink:
Napísať odpoveď