skus nudzovy rezim...ak pojde tak si zalohuj vsetko co potrebujes a potom preinstaluj win este by si mohol skusit vybrat ramky a nechat iba jednu...mne toto iste robilo ked sa mi pokazila jedna ram...
ja som mal toto iste, ale neslo ist ani do nudzoveho rezimu tak som to sformatoval a nahodil odznova windows a odvtedy to fachci (stacilo naformatovat disk na ktorom mas windows)
tomaxx_199 napísal:mozno by sa to dalo zachranit. ultimate bood cd alebo cez repair na cd od windows
aky to bude mat zmysel ? myslim ze udrziavat pri zivote poskodeny system je od veci...jednoducho reinstall a hotovo, tu nie je co riesit...
hrban napísal:mne sa toto dialo po čistom reinstall win chyba bola v ovládačoch grafiky čiže možno to nieje "udržiavanie poškodeného systému pri živote"
tak ale na to snad musi prist on nie ? tu mu nikto nepovie kde presne je chyba...a ja davam reinstall winu pri kazdej zmene grafickej karty a aj pri zmene starych driverov za nove resp. opacne - nie vzdy sa ovladace odinstaluju korektne...(furt mam pocit ze tam nieco ostalo tak to radsej cele preinstalujem a som spokojny )
Pigesko napísal:aky to bude mat zmysel ? myslim ze udrziavat pri zivote poskodeny system je od veci...jednoducho reinstall a hotovo, tu nie je co riesit...
mne sa toto dialo po čistom reinstall win chyba bola v ovládačoch grafiky čiže možno to nieje "udržiavanie poškodeného systému pri živote"
diki za tipy
Neslo to dat ani do Save mode a tak som to nechal tak nech sa (notebook) vybije ale asi po 50 krat sa to podarilo dat do save modu a tak to idem reinstalovat. Diki moc vsetkym