Liga majstrov
Barca vyhrala zaslúžene, to nemôže nikto poprieť. Ale do finále sa nedostala až tak zaslúžene, to viem, že začnete hneď popierať ale v semifinále jej už horelo pod zadkom... chelsea vytknite, že dobre bráni x (strašná nefutbalovosť to je teda kvalitná obrana...
, čo si budeme hovoriť .. ) Arsenal prehral zaslúžene.... ostatné už neriešim. Pre mňa táto sezóna LM fiaskom, hlavne zo strany rozhodcu ktorý do
druhé semifinále (ako mohli takého imbecila nechať pískať HOCIČO, nie to ešte semifinále LM ??
Finále tiež dosť nuda, keby to nebolo finále tak určite spím
kde sú veľké boje medzi Liverpoolom a AC
? Dúfam, že ďalšia sezóna bude reparátom na túto, ktorú nazvem Nie najvydarenejšou... Toľko z mojej strany 
No od samotného zápasu som očakával viac. Manchester dnes nehral ABSOLÚTNE NIČ. Takže nemal akékoľvek právo na víťazstvo. Nedokázal si vyvinúť žiadny tlak za celý zápas a po druhom góle Barcelony bol už absolútne odpísaný. Barcelona hrala to, čo potrebovala a posledných 20 minút kontrolovala zápas. Nebol to ale nejaký bohvieako pekný futbal. Zaujal ma akurát priamy kop Xaviho do tyčky, inak nič...
noo... neviem teda.. videl si zápas proti Blackburnu v lige ? Tam to bola podobná bieda... ani proti Portu a Interu v LM nijak neoslnili...t0m4s3 napísal:Jednoznacne najhorsi zapas ManU co som tuto sezonu videl a zrejme aj spomedzi tych co som nevidel.
Oprav ma, ak sa mylim... nedal v minuloročnom finále gól? Jediny gol Manchestru, ak neratame jedenastkovy rozstrel? Ak by sa cely zapas ked aj plazil a strelil by jediny gol svojho timu, tak jeho nominacia mala opodstatnenie...Hossa1881 napísal:Ako tu niekto predo mnou spominal nezaujimavy zapas pre nestranneho divaka. Ukazalo sa ne Ronaldo nieje hrac pre rozhodujuce zapasy, ukazal to uz v druhom finale po sebe.
nádhera! "Pep Team" kráľuje!
jednoznačná dominancia, Xavi a Iniesta jadro španielskej repre ukázalo veľkosť aj v ´dalšom finále, super obrana (na barcu netradičné) ale vidno, že Pep bol defenzívny záložník a tu obranu zmenil
Piqué, Puyol a Valdés super výkony ale good aj Yaya a Sylvinho- s takouto improvizovanou obranou takto brániť proti manu?? WELL DONE!!! Hala Pep! 1 . treble pre Barcu je na svete!

Penaltu, este dolezitejsiu, nepremenil ani John Terry a nikto o nom nepovedal, ze nie je hracom na rozhodujuce zapasy...Innocence napísal:Chire: Hossa1881 podľa mňa narážal na tú nepremenenú penaltu v rozstrele, ktorá bola dosť dôležitá.
btw - vobec nie som nejaky Ronaldov fanusik, ale ak niekto povie, ze hrac, ktory vo finale streli jediny gol svojho timu nie je hracom na rozhodujuce zapasy, tak vo mne vzkypí žlč...
toto už je vysoko neobjektivna antipatia voci Ronaldovi
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak od obracnu ocakavat ze bude trhat siet je blbost. na penaltu siel Terry skorej preto ze bol kapitan ako skvely exekutor
co som napisal je moj osobny nazor po dvoch videnych finale LM, minuly rok dal gol a hral aj lepsie, ale ked slo o vsetko tak klubu nepomohol tou penaltou. Tento rok ani to a to mal dve golove sance. Proste je to skvely hrac ale nieco ako Hossa ked mu vycitaju ze zakladnu cast hra lepsie ako PlayOff. Nepamatam si kedy vo velmi dolezitom zapase (ani za repre) rozhodol zapas, nato ako o nom seci basnia ze je pomaly najlepsi hrac sveta....
co som napisal je moj osobny nazor po dvoch videnych finale LM, minuly rok dal gol a hral aj lepsie, ale ked slo o vsetko tak klubu nepomohol tou penaltou. Tento rok ani to a to mal dve golove sance. Proste je to skvely hrac ale nieco ako Hossa ked mu vycitaju ze zakladnu cast hra lepsie ako PlayOff. Nepamatam si kedy vo velmi dolezitom zapase (ani za repre) rozhodol zapas, nato ako o nom seci basnia ze je pomaly najlepsi hrac sveta....
Tak za 1. by si konečne mohol pochopiť, že nie som muffti ale muffi... a odpoviem ti otázkou. Čím si v tom semifinále zaslúžila Barcelona postup viac, ako Chelsea? Za to, že sa hovorí, že má ofenzívny štýl hry? Lebo ten som konkrétne v tomto dvojzápase nikde nevidel.kali520 napísal:Cim si Cheslea zasluzila viac postup ako Barcelona? Za to ze v druhom zapase mala o tri strely na branu viac?
No ak sa pozreme na statystik v dvoj zapase tak si postup o torsku viac zasluzila.Muffi napísal:Tak za 1. by si konečne mohol pochopiť, že nie som muffti ale muffi... a odpoviem ti otázkou. Čím si v tom semifinále zaslúžila Barcelona postup viac, ako Chelsea? Za to, že sa hovorí, že má ofenzívny štýl hry? Lebo ten som konkrétne v tomto dvojzápase nikde nevidel.
Ale myslim si ze je dost odveci tvrdit ze si postup nezasluzila, kedze nijakym sposobom si neodvovodnil preco by si Cheslea postup zasluzila.
Ale načo sa tu bavíte o tom, kto si postup zaslúžil? Proste v odvete mala Barcelona veľké šťastie a rozhodca urobil veľa chybných rozhodnutí, čo rozhodlo. Faktom je, že do finále postúpila Barcelona.
Ak by sme sa takto bavili, tak by sme mohli povedať, že si, napr. naši hokejisti zaslúžili vyhrať zlato na MS 2005, lebo sme mali strašne silné mužstvo, ale Kanada nám dala taký rozhodujúci náhodný gól
Ak by sme sa takto bavili, tak by sme mohli povedať, že si, napr. naši hokejisti zaslúžili vyhrať zlato na MS 2005, lebo sme mali strašne silné mužstvo, ale Kanada nám dala taký rozhodujúci náhodný gól
-
Sagittarius
Guru
Skús: www.myp2p.euInnocence napísal:Neviete, či sa niekde nebude dať pozerať Celtic Glasgow - Arsenal FC? Dáva to tuším ČT4 ale tú nechytám..
Alebo http://www.rojadirecta.com/ pre budúcnosť.