meffisto napísal:tu ide o pozemky podla mojho nazoru...budovy su im na nic
//autoeditácia príspevku ( 18 Aug 2009, 18:37 )
inak
TOTO je MHD v Bratislave
A k tym elektrickam...ked uz vymenia kolaje, tak to dopadne
takto
Nebývam v BA, ale nedávno som išiel z Devína na Žel. Stanicu, takže som aj 1x prestupoval. Aj z Devína išiel mestský BUS, nákup lístka pohodlne cez SMS, ešte aj tie automaty na lístky to zrýchľujú, odpadá čakanie kým ho vydá vodič aj prípadný nasr*tý prístup ako je to napríklad v TT. Prestúpil som v centre, intervalé spoje, BUS išiel na čas. Sumár? Bol som veľmi spokojný.
1. autobus bola stará Karosa, ale vnútri čistá. 2. BUS bol úplne nový nízkopodlažný. Aj keď chodím do BA vačšinou autom, všímam si že v centre sú BUSy nové a električky detto. Myslím že postup DP BA je veľmi dobrý.
Zase si treba uvedomiť, v akom stave bola MHD pár rokov dozadu a nemožno chcieť všetko naraz vymeniť. Klimatizácia do všetkých strojov je taktiež utópia, treba byť realista. Ale myslím, že postupne sa vozový park od centrálnych liniek obnovuje, pravda niekde na okraji treba ešte pár rokov strpieť Karosy, kým Záhradník nenájde nejakú zlatú baňu.
Stanica (Vlaková) je tiež kapitola sama o sebe, stará betónová kisňa, ale funkčne myslím že poskytuje všetko potrebné, vrátane slušných WC. Ak chcete obmenu, zožente investora
A samotná BA, Staré mesto a centrum smer ku hradu je pekné a udržiavané, neviem ako teraz, ale niekde pri Carltone sme parkovali v platenej podzemnej garáži, prehľadne ukazovala počet voľných miest. Sad Janka Kráľa v Petržalke je tiež veľmi pekné miesto. Samozrejme samotné sídlisko bude špinavé ešte pár rokov, ale to je aj o niggas a hlupákoch čo tam žijú. Aj spomínané nábrežie má byť nejako revitalizované. Takže ja som z hlavným mestom celkom spokojný, nie je to na svetové metropoly ale oproti stavu spred pár rokov je to neskutočný posun. Len dúfam že sa rozvoj bude držať nejakého rozumného plánu, rozhadzovanie centier typu Tesco a masívna záplava reklamných plôch sú snáď jediné čo mi vadí. A taktiež ak sa za pár rokov dostanem napr. kvôli práci do Blavy, zo sťahovaním z Trnavy by som neváhal.