tam kde máš zadané "hl2.exe -steam -game ep2" tak vymaž z toho "-steam" a nechaj si tam iba to "-game ep2" pretože ked sa nato tak kukám pochybujem že je to originál steamová verzia.
nič.....to som už skúšal......ale čudné je že tá hra bola v .nrg a ked som to pustil cez daemon a odkaz vytvoril z virtualnej mech. tak to išlo aj hrat sa dalo ....ale neukladala sa hra lebo do tej virt mech sa nedá zapisovať........nechápem tomu......
ale ja viem....ale táto hra bola spravená tak že ju len skopirovat do PC a dat na plochu odkaz a nastavit parametre a vsetko malo ist.....ziadna instalacia.......a ta hra bola v .nrg ktory ked som otvoril cez DT tak ta hra akoby bola nainstalovana ale v virtualnej mechanike......tam isla normalne len sa nedalo ukladat preto ze do virt m. sa to nedá........ale ked ju skopirujem do PC tak to vyhadzuje tú chybu pri tych parametroch....
Tak to si stiahni novu aj s inštalačkou alebo si chod kupit do obchodu.
Ja som mal tiež takéto problémy a jedného pekného dna mi došly nervi a kupil som si original steam verziu Half life 2 a Half Life 2 Episode 1. A výšlo ma to na nejakých 700sk. A za tu cenu sa to oplatí lebo máš prístup na Steam a aj odtial si možeš stiahnut hry a uplne zadarmo.
700sk za jednu peckovu hru + datadisk, tak to sa ti oplatí viacej než stiahnut nejaku shit verziu ktorá ti ani nepojde. Ja si už svoj PC bez Steamu ani neviem predstavit.