Ahojte ked pozeram nejaky film v PC cez Nero Show Time alebo Power DVD tak mi to asi raz za 3 minuty sekne a dalej video nejde.Predtým mi to nerobilo neviete co s tym?
//autoeditácia príspevku ( 19 Aug 2009, 20:24 )
Neni to nahodou tym ze mam iba 5400 otackovy HDD?
Nie, HDD to určite nebude. Keď máš 5400 ot., tak predpokladám, že sa jedná o notebook. Tie zvyknú mať rôzne režimy šetriace batériu. Skús popozerať, či si sa náhodou neprepol do nejakého iného režimu (Battery saving, atď.).
ochhh a kódeky máš nejaké nahodené ? Windows media player si skúšal ? alebo čo ja viem, ako dlho máš systém ? už ho môžeš mať prepchatý blbosťami alebo neviem, vyzerá to, že máš novú grafiku pomerne .. nemal si tam doteraz starú a keď si dával túto tak si tam nechal ovládače od starej ?
hmmm, ale on nevravel, že to je DVD a videá nie sú väčšinou nejaké pokazené osekané keď sú an disku ... to bol môj prvý odhad, že to bude poškrabané alebo niečo, prsote problémy s čítaním, ale má to na disku, takže ...
DVD video je formát a nemusí to znamenať, že je hneď na nosiči a nie na HDD. Seká ti to aj napr. vo Windows Media Player popr. vo VLC? Kodeky si inštaloval?