Mys 1600 dpi
-
asterix3691
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Mys 1600 dpi
Cavte chcel sa vas len opitat ci nieje nejaky program aby ste sa cvicili v PC miske . Pretoze mal som klasicku misku opticku 800 dpi . ta sa mi pokazila a mam misku 1600 dpi laserovu . Podla mna ide velmi rychlo na COD 4 len prehravam neviem mierit nic . Nieje nejaky program aby som sa rozcvicil v tom nieco ako 10 prstami len to mate na klavesnicu . DIK
-
audiotrack
VIP
-
Šu-Do
Redeemer
co sa fps hier tyka.. skor by som povedal, ze znizuj ako zvysuj.. cim nizsia tak tym lepsie pri miereni
zniz si DPI, a zvys skor sensitivitu... sensitivitu zvysuj dovtedy, kym nebudes citit pri jemnych pohyboch sekanie.. skratka ze skoci kurzor po viacerych pixeloch... ak je ti taka sensitivita stale nizka, zvys si DPI a potom zniz sensitivitu
zniz si DPI, a zvys skor sensitivitu... sensitivitu zvysuj dovtedy, kym nebudes citit pri jemnych pohyboch sekanie.. skratka ze skoci kurzor po viacerych pixeloch... ak je ti taka sensitivita stale nizka, zvys si DPI a potom zniz sensitivitu
-
erik_tt
Medium Professional
Ja si myslim ze je tu uplne na cloveku a na tom ako si na tom zvykne ja osobne hram na 1600dpi a pri CS to dost vyuzijem kedze sa potrebujem dost casto rychlo otocit a otocim sa na 2cm niekto zasa rad beha po celej podlozke nastav si to tak ako ti to vyhovuje pochybujem ze ti niekto dokaze presne poradit ako si to mas spravit
-
erik_tt
Medium Professional
No ja mam osobne 1600 a v CS sensitivitu 1 takze sa to pomerne da ale vo windowse frcim na 800Šu-Do napísal:ja som zacinal tiez na brutal sensitivite.. 3600dpi a sens cez 7...
teraz po roku som na 450dpi a sens 2
-
asterix3691
Medium Star
N. J zistil som ze ked som instaloval driver pre tu mis nainstalovalo mi k tomu aj program . Teraz to mam tak ako potrebujem ani rychlo ani pomaly . Vyhovuje mi to . Ale toto sensitivite tam nemam alebo co mam tam rychlost poklepani akurat ale skusim pozriet este vo win nastaveni .
// edit
Nemam . Kde najdem tu sensitivite ????
// edit
Nemam . Kde najdem tu sensitivite ????