Mam taky problem. Kupil som novu grafiku Gigabyte GTX275 pozapajal som ju, vsetko som skontroloval, odinstaloval som drivery a nainstaloval nove. Vsetko fungovalo. Na druhy den som zapol PC a ostala mi cierna obrazovka, a nic sa nedialo. Po tvrdom restarte uz PC nabehol, a dokonca bez akejkolvek hlasky o chybe. Neviete v com moze byt problem? Robi to aj po preinstalovani Windowsu (Vista x64).
ak nie zdroj tak nebude to len problém čo si tu už raz ohľadom neho písal, že sa ti monitor vypínal do standby ? ak nie tak ten zdroj by mohol byť lebo tak predsa to má najväčší odber pri zapínaní a nemusí to byť dostatočné ešte na takého žrúta ako je tamtá karta a môže sa to dať dokopy až keď už to bdue zabehnuté
Aj podla mna bude nieco s biosom bud aktalizovat alebo default. Ale nepochopil som presne Ked ho zapnes 1x ti nenabehne ale ked ho zapnes 2x tak uz nabehne v pohode? alebo ako
urcite skus reset BIOSu, a skontroluj si aj frekvenciu PCI express ci je nastavena na AUTO popripade ju nastav na 100MHz, a tiez by bolo dobre zistit ci ti to robi vzdy v tom istom poradi t.j jeden neuspesny start a druhy vzdy uspesny..
Tak som prepalil BIOS a prestalo to robit, sranda. Ale cital som ze ta verzia BIOSu co som mal ze mala nejake problemy. Kazdopadne vecer som prepalil bios a rano PC nabehlo na prvykrat.
Este by som chcel vediet, ze ktory program alebo hra je dobrý na poriadne otestovanie tejto grafiky? Nech viem porovnat s pripadnymi udajmi na nete.
Ak ide hlavne o zaťaženie grafiky, tak by som volil skôr 3Dmark.. môžeš si tam nastaviť, koľkokrát sa majú všetky testy opakovať, čiže grafika sa môže zaťažiť na dlhšie.. nie len na pár minút ako to je v prípade benchmarku v GTA4.