skyeurope, odlet z lutonu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mito85
Star
Star

skyeurope, odlet z lutonu

Príspevok od používateľa mito85 »

pondelok segra cestuje z lutonu do BA cez skyeurope a neviem mči vôbec odletí- viete mi poradiť aký je postup ked náhodou zrušia jej let, respektíve na čo všetko má nárok???
a neveite ako odlietajú lety z lutonu? aké býva väčšinou meškanie atď..
diki
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

meskanie z lutonu sa predpokladat da, ale nie predpovedat. Ak chce zistit, ake ma prava a ake ma moznosti, tak odporucam ist na staznosti.sme.sk a tam si vyhladat pripady Sky Europe, ale osobne si myslim, ze ziadne vratenie penazi jej vobec nehrozi, mozno ak by jej zrusili let, tak po opletackach by sa k nejakym hadam dostala...

//plus samozrejme, ak pri nakupe letenky pouzila MC alebo VIsu, tak by mala byt proti takymto veciam poistena a peniaze by jej mali vratit hned spominane firmy, ktore si budu potom narokovat peniaze od SkyEurope...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

akurat vcera priletel kamarat z londyna ... z lutonu so skyeurope ... odlet posunuty o 4 hodiny ((kvoli tomu ze lietadlo najskor letelo zo splitu cez KE do BA a az potom pre nich)) ... taketo nieco sa teda da ocakavat (( ak dovtedy neklaknu uplne :-) ))
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

no ona tio platila normálne bankovým prevodom takže asi nič:((
no a ja som si našiel že v nariadení EÚ č. 261/2004 kt platí v celej EU je že ak by jej zrušili let tak má nárok na 250 alebo 400 eur náhradu škody (podľa toho či je to viac alebo menej ako 1500km vzdušnou čiarou- neviete koľko to je?) ale zase ide o to že žalovať krachujúcu firmu a vymámiť od nej prachy je beh na dlhé trate, takže ak zrušia let, tak si musí na mieste zacvakať novú letenku, ale asi radšej už cez niekoho iného? ono je to tak že ak by mala napr. leteť na další deň tak by jej mali uhradiť ubytovanie a transfer z a do hotela - ale to by som tam asi musel byť a vyhubovať im na plnú papulu :twisted:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

ako si sam napisal - vymamit peniaze z krachujucej spolocnosti a specialne od Sky Europe je celkom zdlhave, uz som ta odkazal na staznosti.sme.sk, tak si to tam pekne poprezeraj, aby si ziskal rozhlad...To, ze to platila bankovym prevodom, je iba jej chyba, neviem preco to ludia v dnesnej dobe este robia, bez kadejakej zaruky na ochranu platby (paypal, karta). Ak sa bude chciet stoj co stoj dostat domov, bude jednoducho musiet cvakat za dalsiu letenku, alebo este moze dohodnut so skyeurope alternativny datum. Let jej podla mna nezrusia, ale meskanie tam podla mna vzhladom na nedostatocny pocet lietadiel istote bude.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

seth: ja poznam jeden velmi prozaicky dovod... 12 € poplatok...
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

No len dufat, ze lietadlo poleti. Prachy skutocne nikdy neuvidi ...
Napísať odpoveď