Fórum o programovaní
-
Hack2erSVK
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Fórum o programovaní
Konečne sme sa dostali k tomu aby sme otvorili fórum http://devsupport.sk .
Dúfam že tam nájdete svoje miesto a prídete sa pozrieť ako sa robí web preto, že chcete informácie a nie ze chcu majitelia zarabat na AdSense.
Oba weby sú neziskové a tým pádom sa na nich nenachádzajú žiadne otravné reklamy a nikdy nebudú.
Tak isto popri tom pracujeme na ďalších témach fór. Napríklad zvieratá, autá atd.
Ďalší krok bude jednotná registrácia a určitý tematicky rozcestnik.
Technológia fór a je použitá ( asp.net C# .NET 3.5, SQL Server je MS SQL 2008 )
Dúfam že tam nájdete svoje miesto a prídete sa pozrieť ako sa robí web preto, že chcete informácie a nie ze chcu majitelia zarabat na AdSense.
Oba weby sú neziskové a tým pádom sa na nich nenachádzajú žiadne otravné reklamy a nikdy nebudú.
Tak isto popri tom pracujeme na ďalších témach fór. Napríklad zvieratá, autá atd.
Ďalší krok bude jednotná registrácia a určitý tematicky rozcestnik.
Technológia fór a je použitá ( asp.net C# .NET 3.5, SQL Server je MS SQL 2008 )
-
Hack2erSVK
Light Expert
Myslis tie primitivne komentare ostatnych uzivatelov ?
//autoeditácia príspevku ( 20 Aug 2009, 8:57 )
Kebyze sa o nieco lepsie pozries ze to neni ziadne tuctove phpBBInnocence napísal:Tuctové phpBB fórum s podtuctovo nízkym počtom užívateľov a príspevkov. Čo viac dodať..
-
Hack2erSVK
Light Expert
-
Hack2erSVK
Light Expert
-
audiotrack
VIP
kde nájdem visual basic, delphi, c++, assembler, hashkell, prolog... Veď tam máte iba .net a webprogramming.
a k tým profesionálnym odpovediam, skoro som zo stoličky padol keď som si pozrel niektoré témy, napr:
http://devsupport.sk/default.aspx?g=posts&t=35 téma o html čo v javascripte teda nemá čo robiť, na jednoduchú vec čo je úplnym základom (kde sa berú odkazy? v druhej lekcii html?) mu tam príde 7 odpovedí a žiadna normálna
a k tým profesionálnym odpovediam, skoro som zo stoličky padol keď som si pozrel niektoré témy, napr:
http://devsupport.sk/default.aspx?g=posts&t=35 téma o html čo v javascripte teda nemá čo robiť, na jednoduchú vec čo je úplnym základom (kde sa berú odkazy? v druhej lekcii html?) mu tam príde 7 odpovedí a žiadna normálna
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Hack2erSVK
Light Expert
Dalsie temy pre jazyky budeme pridavat na zaklade requestov. Staci napisat a zachvilu je forum pridane.
//autoeditácia príspevku ( 20 Aug 2009, 10:01 )
Ktore napriklad?fruxo napísal:pride mi to trochu nepriehladne... niektore prvky by som odstranil, pretoze zbytocne kazdia dojem jednoduchosti
//taktiez suhlasim s audiotrackom, ked chces pritiahnut ludi tak jednoducho musis poskytovat hodnotne odpovede
-
audiotrack
VIP
tak môžeš pomaly pridávať: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_pr ... _languages
inak to nie je forum o programovaní, ale ihrisko s pieskoviskom
inak to nie je forum o programovaní, ale ihrisko s pieskoviskom
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
neprovokujrefr0 napísal:pises otom ako keby si to ty sam naprogramoval
1. Ked vojdes do threadu php support, je uplne zbytocne aby na teba vyleteli 2 tabulky => PHP Support fór druhé úrovne, PHP SupportHack2erSVK napísal:Dalsie temy pre jazyky budeme pridavat na zaklade requestov. Staci napisat a zachvilu je forum pridane.
Ktore napriklad?
2. Tie podpisy (pod prispevkami) mi tam tiez nepasuju
Tak aby si zase nepisal, ze pisem neobjektivne dristy, ber toto ako moj vlastny nazor ako plne neprofesionalneho a laickeho uzivatela internetu ano?
Technologia na ktorej to frci: je tam vela pismen, bodiek a dokonca aj mriezka, no nie je to o nic lepsie ako phpbb. Teda lepsie? PhpBB ma aspon nejaky design. Ked som otvoril ten web, tak som si musel skontrolovat, ci nemam zaskrtnute "blokovat obrazky" v prehliadaci. Podla mojho nazoru, taketo weby vysli z mody ked sa objavilo CSS
Alebo teda minimalne uz v mode nie su 
OK nechajme technologiu technologiou a design designom.
Ked som cital tvoj prispevok hore tak som si myslel, ze otvorim a nieco sa naucim, nieco si precitam, najdem tam nejake odpovede atd. Nenasiel som tam vobec nic
(Nehovorim, vela veci tam este urcite pribudne ako ta poznam, ale je dobre najprv web dokoncit, az potom ho publikovat.)
<kludne ma zdrbte, je mi to fuk>
Technologia na ktorej to frci: je tam vela pismen, bodiek a dokonca aj mriezka, no nie je to o nic lepsie ako phpbb. Teda lepsie? PhpBB ma aspon nejaky design. Ked som otvoril ten web, tak som si musel skontrolovat, ci nemam zaskrtnute "blokovat obrazky" v prehliadaci. Podla mojho nazoru, taketo weby vysli z mody ked sa objavilo CSS
OK nechajme technologiu technologiou a design designom.
No... ja ako clovek, ktory sa chce pozriet ako sa robi web (s robenim webov mam velmi male skusenosti) tam pridem a co nevidim. Nejake znaky, X-ká a vela skratiek. Samý "Support" wth? Co to je? OK vidim ze "HTML Support", je tam HTML a o to mi ide. Tak otvorim, ze sa naucim ako sa robi web a co nevidim? Nevidim? Nic tam nie je... nejaky serial, navod, odkaz na nejaky serial pre zaciatocnikov? Dobre nevadi... HTML nejako zvladnem. Ideme na CSS. Najdem si tam CSS. Otvorim a ty mi tam radis nejaky editor? No dobre tak kde si tam mam pozriet ako sa robi web?autor temy napísal:a prídete sa pozrieť ako sa robí web
Ked som cital tvoj prispevok hore tak som si myslel, ze otvorim a nieco sa naucim, nieco si precitam, najdem tam nejake odpovede atd. Nenasiel som tam vobec nic
<kludne ma zdrbte, je mi to fuk>
Re: Fórum o programovaní
Nejde mi sa zaregistrovať... píše, že:Hack2erSVK napísal:
a pritom mám v hesle aj veľké písmená a čísla...Zvolte prosím složitejší heslo, které obsahuje interpunkci (!@#?),nebo císla.
-
audiotrack
VIP
podla mna dost blbost pouzivat tam kontrolu hesla. Nepoviem ze to maju nejake e-mail servre, alebo podobne veci kam ti chodia citlive informacie, ale forum? Dost blbost
Byt tebou zrusim to, pretoze to moze odlakat uzivatelov (mna uz par takych odlakali, mam heslo ktore pouzivam, no tu mi nejde. Serem teda na to a idem inde... napr na hojko
)
btw. Kolko tej tvojej technologii trva odoslat aktivacny mail?
btw. Kolko tej tvojej technologii trva odoslat aktivacny mail?
no lenze v tej vete je ... alebo cislaaudiotrack napísal:asi nemáš v hesle tú interpunkciu, alebo tvoje heslo už niekto používa
//autoeditácia príspevku ( 20 Aug 2009, 12:18 )
presne moj pripad:DBX napísal:...mam heslo ktore pouzivam, no tu mi nejde.... Serem teda na to...