Net stat

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
jeforce
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Net stat

Príspevok od používateľa jeforce »

zdravim , potrebujem nejaky program ktory napriklad za 5 min logne vsetky procesy alebo aplikacie ktore nieco niekam posielalli alebo odoberali cez internet alebo siet , mal som xnetstat profesional ale ten ukazuje iba to co sa posiela prave v tejto chvili a to ja nechcem , chcem videt co sa spravilo za nejaky cas , napriklad chcem objavit nieco posiela nejaky subory kazdych 3 min a to sa s tym xnet stat profesional neda lebo to by som musel akurat vtedy dat refresh ked sa to posiela a to sa ani neda a este tam mozem davat refresh len za 5 sekund ci kolko , thx za odpoved
goten
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa goten »

Skús NetLimiter.
jeforce
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jeforce »

no skusil som to ale to neni to co chcem , nieco proste co mi napise co vsetko a ako velmi pracovalo za minutu so sietou alebo s internetom
BlackRa1n
Star
Star

Príspevok od používateľa BlackRa1n »

ak ten program je este vkuse zapnuty ale uz nepracuje tak v Antivirusy Eset Smart Security 4 je slozka stav ochrany a tam su tri podkategorie sietove spojenia a tam to ukazuje ak je zapnuty ten program ale uz nepracuje tak to je ideal a ak ze nie aky program tak teda tam das Sledovanie aktivity to ukazuje vsetko HDD aj Siet jak je viuzivana ale neukazuje programy ale mozes nastavit mesiac rok tyzden den a tak screen prikladam
Prílohy
Sietove spojenia
Sietove spojenia
Sledovanie Aktivity siete
Sledovanie Aktivity siete
Napísať odpoveď