zmenit ip adresu..
zmenit ip adresu..
zdravim, neni to nic naliehave, len by ma zaujimalo ako by sa mi dala menit IP adresa, dokonca som citala ze moze byt taka pecka ze pri kazdom prihlaseni mam inu IP, vie mi to niekto vysvetlit?? a dost podrobne bo vela veciam neviem rozumiet.. dakujem
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Stiahni cast, restartuj modem, tahaj dalsi part...lyla napísal:no to je pecka, som vobec necakala ze mi niekto napise, vecsinou sa to nestava na takychto pc forach, tak vdaka..
a nevedeli by ste mi este poradit, ze je neaky program, na stahovanie cez rapidshare, aby som nemusela vkuse cakat vyse hodiny aby som mohla stiahnut dalsi part??
Ludia ludia, niektorí ste takí "šetrní" až sa musím smiať 
Mesiac PREMIUM uctu na rapide stojí 230,-SK
Za mesiac som postahoval snad aj nemozné.
Tiez som chvílku fical na tom ze stiahnem part, restartujem router a stahujem dalsie. Ale ked mi kamarát ukázal ako hodil 300 linkov do rapgetu a nechal to pekne pomaly stahovat bez toho ze by sa o to vobez zaujímal. Tak v tom momente som si zaplatil RAPID Premium
Tiez som chvílku fical na tom ze stiahnem part, restartujem router a stahujem dalsie. Ale ked mi kamarát ukázal ako hodil 300 linkov do rapgetu a nechal to pekne pomaly stahovat bez toho ze by sa o to vobez zaujímal. Tak v tom momente som si zaplatil RAPID Premium
ja mam 3-mesacne premium za reklamu na mojom webe... a mam to zadaraKlo_b_asa napísal:Ludia ludia, niektorí ste takí "šetrní" až sa musím smiať
No ja by som nemala problém s peniazmy.. ked som to skusala, tak mi to hlasilo neaký problem s bankovým uctom, ze by som tam mala mat nieco aktivované, alebo co a v banke mi povedali, ze na mojom ucte to proste nejde.. zato sa to snazim neak obíst..Klo_b_asa napísal:Ludia ludia, niektorí ste takí "šetrní" až sa musím smiať
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
napis sem http://www.hojko.com/platby-cez-paypal-t114299.html alebo sem http://www.hojko.com/predaj-rapidshare- ... 86008.html najlepsie bude ked napises Gangymu (prva tema).