mp3 prehravac s dlho vydrzou do 30eur

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
macko9
Medium Expert
Medium Expert

mp3 prehravac s dlho vydrzou do 30eur

Príspevok od používateľa macko9 »

ahojte, potrebovala by som poradit pri kupe mp3/mp4 prehravaca,
- mal by by mať celkom pekny dizajn vhodny pre babu ale zasa nič extra nechcem len aby sa mi pacil
- staci mi na počuvanie mp3 takže môže byť aj samotny mp3 prehravac netreba mp4ka
- pamäť od 1gb a viac, ale staci aj tych 1gb
- dôležita je pre mna dlha vydrž baterky a kvalitna reprodukcia hduby cez sluchatka..
budem vam vdačna ak poradite nejaky spolahlivy do ceny 30eur aj môžete davať konkrétne typy sem či linky ak sa da :) vdaka
p.s. : ešte dodam že by mal mať prislusenstvo teda nejaky kabel na nabijanie nechcem žiadny kde treba kupovať baterky :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No na Tvoje požiadavky mi sedia akurát mp3 - ojky od SONY. Ale do 30€ asi nič nezoženieš...

Tu je môj tip - SONY WALKMAN NWZ-B133L
macko9
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa macko9 »

vdaka za tip :) a niečo ine by sa nenašlo, tieto sony su dosť drahé zasa ja by som aj kupovala cez bazar ak by sa našlo niečo v dobrom stave len do 30eur by to malo byť a ta vydrž zasa nemusi byť až tak vela stači tych 8-10 hodin ale niečo kvalitne za tu cenu.. čim kvalitnejšie tym lepšie.. diky

//autoeditácia príspevku ( 21 Aug 2009, 19:54 )
popozerala som po internete a našla som tento mp3 prehravac:
Philips SA1MXX02KN celkom sa mi pači aj cena by sa možno dala, čo nanho hovorite? ma ho niekto popripade ine info.. a kde najdem žive fotky mp3ok? diky
Napísať odpoveď