NEMOZEM NAPALIT BOOT

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

alebo skus reset bios.

//autoeditácia príspevku ( 19 Aug 2009, 16:35 )
skus tam dat druhe cd ci sa nabootuje alebo stiahni daco ine. neni to bootovatelne alebo si stiahol blbost hod sem screen
sarkan250
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sarkan250 »

no asi to ozaj neni bootovatelne...ked uz sme pri tom neviete niekto nejaky link na vistu home basic sk, aby sa stoho dalo spravit boot dvd. kod na tu vistu mam len todvd nie a tie warez hnusy mi uz lezu krkom...
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

skus torrent alebo warez nic ine sa neda. alebo skus to cd dat do ineho pc. alebo naopak. daj sem screen ake su tam zlozky
asterix3691
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa asterix3691 »

Napal ten subor v programe PowerISO ja som mal tiwez ten problem skusal som nera a vseliake blbosti . PowerISO len som to tam dal stlacil BURN a bolo to
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Ako písal 3PO je to zlý image. Stiahni si iný. Takto budeš skúšať napaľovať cez rôzne programy a mínať DVDčka. Ten ktorý ten image vytvoril, pravdepodobne použil nesprávny program na tvorbu image. Ja som skúsil vytvoriť image origiál win vista cez CDburnerXP a nechcel mi nabootovať. Potom som vytvoril image cez alcohol 52% a boot bol bez problémov.
latore34
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa latore34 »

Mam otazku nemozem napalit video dvd ked davam na to dvd subory z priecinka kde mam dvd film a dam next to policke burn je sive a neda sa nan kliknut,co mam robit??
Diky
Napísať odpoveď