Druhé kolo - očakávania od mobilu do roku 2015
-
danpark
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Druhé kolo - očakávania od mobilu do roku 2015
Len tak pre zábavu do budúcna keď už tu bolo očakávanie od mobilného telefónu do roku 2010. Napíšte sem čo očakávate od neho do roku 2015, že bude obsahovať/podporovať. Ja si myslím osobne, že projektor bude skoro až samozrejmosťou, budú nové druhy batérii, ktoré vydržia niekoľko dní prehrávania alebo hocičoho vkuse, myslím si, že to bdue už všetko jedno riadne PDA-čko čo bude zvládať akceleráciu veľmi náročných 3D aplikácii resp. hier a bude to zvládať aj textúry v dosť vysokom rozlíšení (niečo ako 512x512), fotoaparáty budú tak 12, možno o niečo viac megapixelové, displaye budú s veľmi hustým počtom pixelov, niečo ako 1024x1920, samozrejme multidotykové s vierohodnejšími farbami, hardwarová akcelerácia všetkých dnešných multimediálnych formátov, predpokladám že to všetko bude zaobstarávať nejaký pra pra pravnuk nvidia tegra chipu ... toľko vlastne ku mojej predstave, napíšte tie vaše.
Re: Druhé kolo - očakávania od mobilu do roku 2015
Tak toto si nemyslím. Vývoj bateriek je riadne pozadu oproti vývoju ostatných súčastí. Prakticky stagnuje.danpark napísal:budú nové druhy batérii, ktoré vydržia niekoľko dní prehrávania alebo hocičoho vkuse
A dúfam, že aj v roku 2015 si budem môcť kúpiť nejaký jednoduchý mobil na telefonovanie a smsky
-
danpark
Light Star
no samozrejme, že bude ak bdue fungovať fórum
ale až opäť po nejakých x rokoch, mne to príde zaujímavé sa pozerať säť na minulosť, že čo sme očakávali vtedy ... ako keď deti nakreslia čo očakávajú od budúcnosti o 50 rokov a o tých 50 rokov sa na to pozrú potom (ako vo filme Knowing) .... no a s tými batériami si myslím, že je to dosť možné práveže že niečo také bude, však stále pracujú an nejakých nových druhoch a pri takých čipoch ako je tegra ... hm hm hm, keď sa pozriem koľko to vydrží prehrávania, ako málo to žerie a pritom aký výkon to má, budúcnosť vyzerá dobre 
baterk budú slabé, bude sa to dobíjať stále po ceste do práce, do školy. pomocou rôzneho signálu, čo tu poletuje
bol spomínaný projektor, to je jasné. možno aj nejaký 3D projektor
bezdrôtové technológie to tu ovládnu, tj. jack 3,5 bude zriedkavosť, BT (ak bude
) bude vo verzii 5
ťahať budeme z globálnej siete rýchlosťou stoviek Gb/s na stovky GB pamäte 
omočim mobil a bude nabitydanpark napísal:no a s tými batériami si myslím, že je to dosť možné práveže že niečo také bude, však stále pracujú an nejakých nových druhoch a pri takých čipoch ako je tegra
-
Gepid
Medium Professional
Podľa mňa tam už toho nenacpú tak veľa nového.
Nejaké nové tipy káblov, zrýchli sa net. Teda wifi, či niečo novšie. Väčšia pamäť a to je asi tak všetko. Samozrejme, FW bude mať málo bugov; Takže za existenciu mobilu výjdu tak 2aktualzácie.
//Ako tak pozerám rok 2015. To znamená, že koniec sveta v roku 2012 bol fake!
Ďakujeme, autor témy. Aj by som pozrel nick, ale nechce sa mi ísť o krok dozadu
Nejaké nové tipy káblov, zrýchli sa net. Teda wifi, či niečo novšie. Väčšia pamäť a to je asi tak všetko. Samozrejme, FW bude mať málo bugov; Takže za existenciu mobilu výjdu tak 2aktualzácie.
//Ako tak pozerám rok 2015. To znamená, že koniec sveta v roku 2012 bol fake!
Ďakujeme, autor témy. Aj by som pozrel nick, ale nechce sa mi ísť o krok dozadu
Revolucny v tom, ze odobrali funkcie, ktore boli dovtedy u mobilov standardom?Filipito napísal:ja verim ze apple spravy nieco revolcne (nieco ako bol iphone) uplne jednoduche bez zbytocnosti
K teme: uz dnes mi mobil poskytuje vsetko, co potrebujem a jeho vyuzitiu brani uz spominana bateria. Najlepsia by bola s niekolkonasobnou kapacitou oproti dnesnym, no ak by to nebolo realizovatelne, tak by potesila aj nejaka rychlonabijacia (nieco take uz tusim aj existuje), s ktorou by stacilo telefon pripojit k zastrcke na menej ako 5 minut a uz by bol naplno nabity.
-
danpark
Light Star
je to trošku irónia pretože ja verím, že sa niečo v roku 2012 stane, ale určite to nebude koniec sveta, ale v každom prípade sa prepóluje slnko ako každých 11 rokov, ale tentokrát to bude najsilnejšie v histórii, takže nám popadá kopa satelitov a tak ... ale určite v roku 2015 ak pôjde internet a bude sa nám sem chcieť ísť tak sa tu stretneme v takomto zoskupení v pohodeAko tak pozerám rok 2015. To znamená, že koniec sveta v roku 2012 bol fake!
-
audiotrack
VIP
rovno do toho prístroja zakomponovať solárne články a je po nabíjačkach. Ak by tie baterky boli fakt tak efektívne, stačilo by s ním chvíľku denne byť na svetleGothaR napísal:Revolucny v tom, ze odobrali funkcie, ktore boli dovtedy u mobilov standardom?![]()
K teme: uz dnes mi mobil poskytuje vsetko, co potrebujem a jeho vyuzitiu brani uz spominana bateria. Najlepsia by bola s niekolkonasobnou kapacitou oproti dnesnym, no ak by to nebolo realizovatelne, tak by potesila aj nejaka rychlonabijacia (nieco take uz tusim aj existuje), s ktorou by stacilo telefon pripojit k zastrcke na menej ako 5 minut a uz by bol naplno nabity.
-
->slavo<-
Addict
Ja cakam od telefonu minimalne hologram a premietanie cohokolvek kdekolvek za hociakeho pocasia .Mohlo by to byt v tvare podobnemu iphonu iba velky dotykovy display novej generacie ktory by reagoval na dotyk nejakym prehnutim aby to vytvaralo pocit skutocneho tlacitka v dislayi , samozrejme nemala by chybat zvacsena odolnost , aby sa dal pouzit za kazdeho pocasia a ked padne nazem aby sa hned nerozletel jak dnesne mobilne telefony .
Taktiez by mohol obsahovat nejaku vysoko kvalitnu optiku ktora by sluzila ako skener tvare,prstov, atd.
Nabijanie baterie by mohlo byt vymyslene nejakou novou generaciou elektrickych vln ktore by boli vsade ako signal gsm a mobil by ste ani nemuseli nabijat lebo by sa dobijal automaticky zo siete to by bolo super . Mozno sa niecoho takeho ani nedozijem , ale tie mobilne telefony idu strasne rychlo hore tak je dost mozne ,ze nieco take tu bude v blizkej buducnosti.
Mozno je to troska prehnane , ale prehnany uz je len tento prispevok 
Taktiez by mohol obsahovat nejaku vysoko kvalitnu optiku ktora by sluzila ako skener tvare,prstov, atd.
Nabijanie baterie by mohlo byt vymyslene nejakou novou generaciou elektrickych vln ktore by boli vsade ako signal gsm a mobil by ste ani nemuseli nabijat lebo by sa dobijal automaticky zo siete to by bolo super . Mozno sa niecoho takeho ani nedozijem , ale tie mobilne telefony idu strasne rychlo hore tak je dost mozne ,ze nieco take tu bude v blizkej buducnosti.
-
reno23
Guru wannabe
ocakavam:
- bateria vydrzi aspon 7 dni
- fotak na urovni dnesnych kompaktov
- dotykovy display kombinovany s tlacidlami
- Wifi, Bluetooth
- otvoreny operacny system
- akceleracia hd videa + hdmi (resp. display port) vystup
- rychle reakcie
- 3,5" jack na sluchadla
- USB vstup/vystup
- GPS
- pekny dizajn
- DVB-T tuner
myslim, ze to nie je nerealne
- bateria vydrzi aspon 7 dni
- fotak na urovni dnesnych kompaktov
- dotykovy display kombinovany s tlacidlami
- Wifi, Bluetooth
- otvoreny operacny system
- akceleracia hd videa + hdmi (resp. display port) vystup
- rychle reakcie
- 3,5" jack na sluchadla
- USB vstup/vystup
- GPS
- pekny dizajn
- DVB-T tuner
myslim, ze to nie je nerealne
tak toto je myslim pekna sprostost.GothaR napísal:Revolucny v tom, ze odobrali funkcie, ktore boli dovtedy u mobilov standardom?![]()
na ktorom mobile si mal skvelo spraveny multitouch display ? alebo takuto velku podporu roznych hier a aplikacii? na ktorom mobile s tak velkou dotykovou obrazovkou ti nic nesekalo ?
dakujem za odpovede
//GothaR: http://www.collegehumor.com/video:1907543