je pekne napisat na fore, ze mas repliky, kolkym ludom vsak povies, ze to repliky su?
Ake nosite hodinky ?
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
V tomto s Key5ers0ze suhlasim, ak nemam na prave breitlingy tak si proste kupim take na ktore mam a nebudem na silu pchat na ruku nieco co ma v ludoch vyvolat pocit ze mam peniaze, ktore som ale v zivote ani nevidel. Ved ta znacka je prave o tej prestizi a jej hodnote nie? Tak potom aky ma zmysel nosit na ruke jej lacnu napodobeninu? Taky clovek je naozaj na smiech a ja uprimne nerozumiem preco si radsej nekupit nejake normalne casio hodinky a nieje spokojny. Pretoze nosit na ruke odflaknutu kopiu niecoho, co ma o mne do sveta rozkrikovat nieco cim niesom, je skor hanba.
-
Shark NX
Addict
Gangy ale prd ... Ja nenosim na paprci Aviatory preto lebo chcem vyvolat dojem ... Ale preto ze sa mi tie hodinky neuveritelne pacia ...
A bolo by mi uplne jedno keby to neboli Aviator ale Casio za 80€ ... Keby vyzerali rovnako a boli na takej Akostnej urovni ako Aviator tak si ich bez problemu kupim aj od Casia.
A bolo by mi uplne jedno keby to neboli Aviator ale Casio za 80€ ... Keby vyzerali rovnako a boli na takej Akostnej urovni ako Aviator tak si ich bez problemu kupim aj od Casia.
-
Fabo
Hardcore addict
+1 k Sharkovi. Ukaz mi nejake hodinky za 45€ ktore budu vyzerat aspon tak dobre ako Navitimery, budu to automaty a budu mat aspon aku taku kvalitu (tie ktore mam sa za ten mesiac a pol nerozisli od presneho casu o viac nez par sekund) a nebudu mat na sebe napis Breitling, Rolex, Omega atp.
a FYI: ze su fejky poviem komukolvek kto sa ma spyta, ako to uz par ludi urobilo.
a FYI: ze su fejky poviem komukolvek kto sa ma spyta, ako to uz par ludi urobilo.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
blablabla...
kolko ludi sa ta opyta ci to je fake alebo nie? tie hodinky vidi kvantum ludi..
vyhovarat sa na kvalitu je dost komicke..
ved daj vediet o polroka o kolko sa ti ten cas rozisiel
mne idu moje hodinky bez prestavovania dva roky..
a ak by si hladal urcite by si nasiel nieco poctive za 45€
ja nemam na porsche preto si na auto nedam znacku porsche. to je pointa znacky, ci nie?
vyhovarat sa na kvalitu je dost komicke..
ved daj vediet o polroka o kolko sa ti ten cas rozisiel
a ak by si hladal urcite by si nasiel nieco poctive za 45€
ja nemam na porsche preto si na auto nedam znacku porsche. to je pointa znacky, ci nie?
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
KaptMichal
King
Podľa mňa je takýchto výnimiek oveľa viac ako si myslíš. Poznám veľa pilotov (aj profesionálnych) ktorí mi otvorene povedali, že vôbec sa neoplatí kúpiť pravé brajtlingy za 20.000, aj za viac, ale skôr kópie za relatívne nízku cenu (300 eur). A pritom všetci vieme, že piloti nezarobia málo... Možno je to prejav lakomosti ale prečo by sa za značku mali platiť také ohromné peniaze(!!!)Gangy napísal:Tak potom si vynimka potvrdzujuca pravidlo
-
seth82
Darca
Zaujimava, ale celkom hlupa filozofia. Vytahovat kazdu chvilu mobil z vrecka, to je mi len prakticke..a otrcat ho vsetkym, nech vedia, aky mam a ci sa im oplati mi ho slohnut...hodinky mas na ruke furt, je to prakticke.CmB napísal:Hodinky su niečo ako tetovanie. Ludia si s nimi zvyšuju sebavedomie. Pre mna je to uplna zbytočnost. Ked chcem vediet aký je čas čeknem na mobil.
Sorry , ale breitlingy nestoja 20 000SK !!! Povacsina breitlingov sa nastavuje podla francuzskej veze - nehovoriac o breitling emergency..A poviem ti este tolko, ze vsetko co som mal fake ( ci sa jednalo o hodinky,oblecenie a nevime co este...) stalo za hovno.Radsej si kupte nejake POLICE alebo DG, ARMANI a pod. ALE SU TO ORIGINALY (pokial si nekupite armani replikuKaptMichal napísal:Podľa mňa je takýchto výnimiek oveľa viac ako si myslíš. Poznám veľa pilotov (aj profesionálnych) ktorí mi otvorene povedali, že vôbec sa neoplatí kúpiť pravé brajtlingy za 20.000, aj za viac, ale skôr kópie za relatívne nízku cenu (300 eur). A pritom všetci vieme, že piloti nezarobia málo... Možno je to prejav lakomosti ale prečo by sa za značku mali platiť také ohromné peniaze(!!!)
Dj XxX: Prosim ta sprav foto tvojich hodiniek, niekde na stole a podobne a nebude odveci ked tam das papierik s nazvom Dj XxX.Prosim fotku, nie obrazok z netu