Ake nosite hodinky ?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Ake nosite hodinky ?

Klasické (s ručičkami)
18
26%
Digitálne
7
10%
Kombinácia obidvoch
6
9%
Smart
31
44%
Žiadne
8
11%

Celkom hlasov: 70

Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

sharky-zhoda nahod, ze som to napisal prave po fabovi. myslel som, ze je to tak s celym statom-nie konkretne v tejto teme aj ked..

je pekne napisat na fore, ze mas repliky, kolkym ludom vsak povies, ze to repliky su? :wink:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

V tomto s Key5ers0ze suhlasim, ak nemam na prave breitlingy tak si proste kupim take na ktore mam a nebudem na silu pchat na ruku nieco co ma v ludoch vyvolat pocit ze mam peniaze, ktore som ale v zivote ani nevidel. Ved ta znacka je prave o tej prestizi a jej hodnote nie? Tak potom aky ma zmysel nosit na ruke jej lacnu napodobeninu? Taky clovek je naozaj na smiech a ja uprimne nerozumiem preco si radsej nekupit nejake normalne casio hodinky a nieje spokojny. Pretoze nosit na ruke odflaknutu kopiu niecoho, co ma o mne do sveta rozkrikovat nieco cim niesom, je skor hanba.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Gangy ale prd ... Ja nenosim na paprci Aviatory preto lebo chcem vyvolat dojem ... Ale preto ze sa mi tie hodinky neuveritelne pacia ...
A bolo by mi uplne jedno keby to neboli Aviator ale Casio za 80€ ... Keby vyzerali rovnako a boli na takej Akostnej urovni ako Aviator tak si ich bez problemu kupim aj od Casia.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Tak potom si vynimka potvrdzujuca pravidlo :wink:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

+1 k Sharkovi. Ukaz mi nejake hodinky za 45€ ktore budu vyzerat aspon tak dobre ako Navitimery, budu to automaty a budu mat aspon aku taku kvalitu (tie ktore mam sa za ten mesiac a pol nerozisli od presneho casu o viac nez par sekund) a nebudu mat na sebe napis Breitling, Rolex, Omega atp.

a FYI: ze su fejky poviem komukolvek kto sa ma spyta, ako to uz par ludi urobilo.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

blablabla... :roll: kolko ludi sa ta opyta ci to je fake alebo nie? tie hodinky vidi kvantum ludi..

vyhovarat sa na kvalitu je dost komicke..
ved daj vediet o polroka o kolko sa ti ten cas rozisiel :D mne idu moje hodinky bez prestavovania dva roky..
a ak by si hladal urcite by si nasiel nieco poctive za 45€

ja nemam na porsche preto si na auto nedam znacku porsche. to je pointa znacky, ci nie?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ked ti idu hodinky bez prestavovania 2 roky tak by som rad vedel ako riesis zmenu medzi zimnym a letnym casom :)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

neriesim :D
takisto ako prechody z UK na Slovensko, ono sa to potom vzdy nejak vykrati-momentalne aj teraz mam na nb slovensky cas, na mobile takisto a hodinky maju cas prekvapivo spravny..hm, ale co je podstatne nie su to ziadne Tog Heory :wink:
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Gangy napísal:Tak potom si vynimka potvrdzujuca pravidlo :wink:
Podľa mňa je takýchto výnimiek oveľa viac ako si myslíš. Poznám veľa pilotov (aj profesionálnych) ktorí mi otvorene povedali, že vôbec sa neoplatí kúpiť pravé brajtlingy za 20.000, aj za viac, ale skôr kópie za relatívne nízku cenu (300 eur). A pritom všetci vieme, že piloti nezarobia málo... Možno je to prejav lakomosti ale prečo by sa za značku mali platiť také ohromné peniaze(!!!)
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Rolex typ neviem
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Dj-XxX napísal:Rolex typ neviem
A v Garazi ti stoji Maserati Grand Turismo :roll:
Uz to nehul prosim ta.
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Dj-XxX napísal:Rolex typ neviem
Načo sú tebe-15ročnému zasranovy (nie, ani ja nemám viac)takéto hodinky. Keď teda také máš.
K téme: Nenosím :)
CmB
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa CmB »

Hodinky su niečo ako tetovanie. Ludia si s nimi zvyšuju sebavedomie. Pre mna je to uplna zbytočnost. Ked chcem vediet aký je čas čeknem na mobil.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Ja uz repliky nechcem ani vidiet, a tie akoze "neposkrabatelne skla" duplom , alebo ze "spolahlive" automaty.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

CmB napísal:Hodinky su niečo ako tetovanie. Ludia si s nimi zvyšuju sebavedomie. Pre mna je to uplna zbytočnost. Ked chcem vediet aký je čas čeknem na mobil.
Zaujimava, ale celkom hlupa filozofia. Vytahovat kazdu chvilu mobil z vrecka, to je mi len prakticke..a otrcat ho vsetkym, nech vedia, aky mam a ci sa im oplati mi ho slohnut...hodinky mas na ruke furt, je to prakticke.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

KaptMichal napísal:Podľa mňa je takýchto výnimiek oveľa viac ako si myslíš. Poznám veľa pilotov (aj profesionálnych) ktorí mi otvorene povedali, že vôbec sa neoplatí kúpiť pravé brajtlingy za 20.000, aj za viac, ale skôr kópie za relatívne nízku cenu (300 eur). A pritom všetci vieme, že piloti nezarobia málo... Možno je to prejav lakomosti ale prečo by sa za značku mali platiť také ohromné peniaze(!!!)
Sorry , ale breitlingy nestoja 20 000SK !!! Povacsina breitlingov sa nastavuje podla francuzskej veze - nehovoriac o breitling emergency..A poviem ti este tolko, ze vsetko co som mal fake ( ci sa jednalo o hodinky,oblecenie a nevime co este...) stalo za hovno.Radsej si kupte nejake POLICE alebo DG, ARMANI a pod. ALE SU TO ORIGINALY (pokial si nekupite armani repliku :P :P) !!!
Dj XxX: Prosim ta sprav foto tvojich hodiniek, niekde na stole a podobne a nebude odveci ked tam das papierik s nazvom Dj XxX.Prosim fotku, nie obrazok z netu :P
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Klasické s ručičkami značka: Breitling
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

keyser: teraz vidis ten rozdiel? :)

Vam co mi tu radite kadejake police a armani, este raz, ukazte mi nejake hodinky za 45€ ktore budu vyzerat aspon tak dobre ako Navitimery, budu to automaty a budu mat aspon aku taku kvalitu a nebudu mat na sebe napis Breitling, Rolex, Omega atp.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Neukazem ti , lebo neviem to najst, a mozna ani nie su a ked su tak su vynimka.Proste Fabo zmer sa s tym ze repliky su replikami.A ked tak chces mozem ti napisat ako som dopadol ja s mojimi BREITLINGami ...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

IMI ja viem ze su to repliky. Ja ich nikde nevytrcam ze aha breitlingy. Je mi tiez jasne, ze ani kvalitou sa nevyrovnaju pravym breitlingom, ale ak mozem mat dobre vyzerajuce hodinky za 45€ tak si ich mam nekupit len preto ze sa podobaju inym hodinkam za 4500€?
Napísať odpoveď