Ako zistim co mam skotocne za pocitac ?
Ako zistim co mam skotocne za pocitac ?
Pocujte ja som s toho magor nechápem tak vy robca nieco tvrdi na krabici co so mteraz kupil starsi notebook je stary od vainoc takze uz ma 8 mesiacov je to tento fujitsu
http://www.zive.cz/Clanky/Amilo-Pa-3553 ... fault.aspx
No aj tu na stranke nieco pisu a na krabici je napisane toto:
AMD turion X2 Ultra ZM-80 (2.1Ghz)
2x 2 giga DDR2/800
1 x 320 Sata/5400
Ati Mobility radeon HD 3470 (256MB)
Ostatne veci nepodstatne ale co je pre mna podstatne je ze kao zistim ci to tma ozaj je v tom pocitaci
Pozeral som spravca zaraidení tam som nevidel zeby pisal kapacitu disku
Potom som pozeral ten procesor a pise tam to kešovanie ci co to je 1M a v tej recenzii pisali ze dva tak to akoze je myslene jeden an jedno jadro ?
Ale hlavne grafika ma serie lebo sak mala tam byt aj na krabici je napisane 3470 ale ked clovek pozrie cez spravcu zariadení alebo som uz aj everest zapol a pise tam akurat ze 3400 series no dobre ale co to je zac najskor som si myslel ze tam dali nejaku slabsiu ze 3400 vku ale potom sa divam sak 3400 asi ani neexistuje je len 3410 30 50 70 a ta 70tka tam mala byt.
Tak ja neviem proste ako by som sa dopracoval proste k podrobným udajom co to vlastne je v tom pocitaci udaje o procesore grafike disku a vsetko proste.
Neviete poradit ?
A otazka uz len doplnkova ak nainstalujes trebarz 32 bitovy system napriklad XP da sa nan potom instalovat 64 bitove aplikacie ako napriklad office 64 bit a pobezi normalne ako 64 bit ? Asi je to zrejme tak Sory ale v týchto veciach som noob.
http://www.zive.cz/Clanky/Amilo-Pa-3553 ... fault.aspx
No aj tu na stranke nieco pisu a na krabici je napisane toto:
AMD turion X2 Ultra ZM-80 (2.1Ghz)
2x 2 giga DDR2/800
1 x 320 Sata/5400
Ati Mobility radeon HD 3470 (256MB)
Ostatne veci nepodstatne ale co je pre mna podstatne je ze kao zistim ci to tma ozaj je v tom pocitaci
Pozeral som spravca zaraidení tam som nevidel zeby pisal kapacitu disku
Potom som pozeral ten procesor a pise tam to kešovanie ci co to je 1M a v tej recenzii pisali ze dva tak to akoze je myslene jeden an jedno jadro ?
Ale hlavne grafika ma serie lebo sak mala tam byt aj na krabici je napisane 3470 ale ked clovek pozrie cez spravcu zariadení alebo som uz aj everest zapol a pise tam akurat ze 3400 series no dobre ale co to je zac najskor som si myslel ze tam dali nejaku slabsiu ze 3400 vku ale potom sa divam sak 3400 asi ani neexistuje je len 3410 30 50 70 a ta 70tka tam mala byt.
Tak ja neviem proste ako by som sa dopracoval proste k podrobným udajom co to vlastne je v tom pocitaci udaje o procesore grafike disku a vsetko proste.
Neviete poradit ?
A otazka uz len doplnkova ak nainstalujes trebarz 32 bitovy system napriklad XP da sa nan potom instalovat 64 bitove aplikacie ako napriklad office 64 bit a pobezi normalne ako 64 bit ? Asi je to zrejme tak Sory ale v týchto veciach som noob.
No dobre ale ako viem ked tam pise len seriu ze ci to je 10 30 50 ci 70 to ma zaujima.
A co je to cele za blbos everest tu azse pise ze tam je 2268 mega ramky no tak to som uz ozaj ch*j ako na take cislo dosiel pocitac ked dam pravim je tu nejaka je*la vista instalovana original a tu pise kd dam pravim na komp ze 4 giga ramky.
Tak aj so ms toho ko*ot co teda je v tom pocitaci.
A co je to cele za blbos everest tu azse pise ze tam je 2268 mega ramky no tak to som uz ozaj ch*j ako na take cislo dosiel pocitac ked dam pravim je tu nejaka je*la vista instalovana original a tu pise kd dam pravim na komp ze 4 giga ramky.
Tak aj so ms toho ko*ot co teda je v tom pocitaci.
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
mg...stiahol si si ten cpuz a gpuz ?? inak v prvom prispevku mas link na ten tvoj notebook a tam mas vsetko co potrebujes napisane...ak si dal spravny link na presne ten book ktory naozaj mas tak nemusis nic zistovat...pochybujem ze by vyrobca klamal zakaznikov a dufal ze nepridu na to co v tom booku vlastne je...
Sranda stiahol som tie dva programiky
Pri tej grafike nejake super specialne hodnoty ktore mi nic nehovoria a nazov ati radeon HD 3400 series fasa takze som tam kde som aj bol
Je tam napisane ked sa pusti ten program ze na procak
L1 64 kilo x2
L1 64 kilo x2
L2 1024 teda megač x2
L3 je vysedene
takze to vyzera ze to je tak ako ma byt a ta ramka je tiez v poriadku som ot tma nasiel. Tak uz len tu grafiku nechapem
Pri tej grafike nejake super specialne hodnoty ktore mi nic nehovoria a nazov ati radeon HD 3400 series fasa takze som tam kde som aj bol
Je tam napisane ked sa pusti ten program ze na procak
L1 64 kilo x2
L1 64 kilo x2
L2 1024 teda megač x2
L3 je vysedene
takze to vyzera ze to je tak ako ma byt a ta ramka je tiez v poriadku som ot tma nasiel. Tak uz len tu grafiku nechapem
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
v ovladacoch na grafiku to nemas niekde napisane ?

myslel som v CCC (Catalyst Control Center)skener napísal:Je tam prd v tých ovladacoch ked tam clovek klikne ukazuje tam asi 15 nejakých suborov cudnych a to je tak vsetko